Sari la conținut

4 tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit, energia și emoțiile. Atenție, unele sunt extrem de toxice!

Obiecte cu energie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Obiecte care influenteaza emotiile

Patru tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit, energia și emoțiile. Atenție, unele sunt extrem de toxice!

Ți s-a întâmplat vreodată să intri într -o cameră și să ai o senzație puternică că ceva nu îți place deloc, sau, dimpotrivă, îți place foarte tare? E ceva dincolo de elementele evidente ale stilului, modei sau curățeniei, e un fel de energie care fie ți se pare prietenoasă, fie o găsești toxică. 

Există ceva într -un spațiu care vă vorbește, chiar dacă este ceva ce simțiți mai mult decât îl știți. Unele obiecte își păstrează frecvența pozitivă pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce altele fie o pierd sau ridică alte frecvențe care nu sunt atât de benefice.

energia
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mai mult, aceste articole nu sunt cel mai adesea dispuse să fie resetate energetic. Este foarte interesant atunci când începeți să faceți legătura dintre aceste obiecte și acești factori, începeți să vă înțelegeți propriile reacții.

4 tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit și emoțiile

Cu toate acestea, vor exista întotdeauna anumite piese care nu vor funcționa pentru nimeni din cauza energiei stagnante sau grele pe care le poartă, potrivit yourtango.com.

Tipuri de obiecte care pot inspira sentimente și reacții puternice – atât negative, cât și pozitive:

1. Artă, imagini, fotografii, decor de perete și articole similare

Unele dintre aceste lucruri s-ar putea să te inspire. Sunt și obiecte de decor care te -ar putea face să zâmbești, în timp ce alte lucruri pot declanșa tristețe sau furie.

Cristale
Cristale – Pixabay

2. Cristale în diverse forme 

Cristalele sunt utilizate în mod obișnuit ca decor, bijuterii, accesorii etc., dar ar trebui să fiți foarte conștienți și atenți cu cristalele, deoarece sunt puternice. Cristalele trebuie să fie onorate și mereu respectate.

3. Culorile își aduc propria frecvență într -un spațiu

Culoarea draperiilor, a mobilierului și a altor obiecte influențează, de asemenea, frecvența obiectului respectiv în funcție de locul în care este plasat articolul.

4. Mobilier vechi

O categorie cu multă energie „problemă” este mobilierul vechi. Trecut de la o generație la alta, mobilierul antic pare să poarte o mulțime de bagaje emoționale din amintiri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel