Categories: Stil de viaţă

Bărbații din aceste 5 zodii sunt cei mai buni parteneri pentru un act intim de neuitat

Bărbații din aceste 5 zodii sunt cei mai buni parteneri intimi. „Care este semnul tău zodiacal?” s-ar putea să nu fie prima întrebare pe care o adresați înainte de a avea un contact intim cu cineva, dar există un motiv pentru care ați putea dori să obțineți detaliile înainte de a face vreun pas.

Nu se poate nega rolul compatibilității intime: un aspect important al unei relații sănătoase și fericite. Când vine vorba de compatibilitate, mulți oameni nu acordă suficientă importanță vieții lor intime și a ceea ce se întâmplă pe pat.

Este important să înțelegem că găsirea unui partener intim compatibil este la fel de importantă ca și înțelegerea în orice alt aspect al vieții, dacă nu chiar mai mult.

Pentru a vă ușura lucrurile, enumerăm cinci semne zodiacale cunoscute pentru priceperea lor intimă.

Astrologia poate da cu siguranță o privire de ansamblu asupra semnelor zodiacale care se comportă cel mai bine între cearceafuri. Așadar, data viitoare când glisați spre dreapta pe diferite aplicații de întâlnire, vă sugerăm să căutați semnele de 5 semne zodiacale. Ne puteți mulțumi mai târziu!

Leul

Da, regele este cu ușurință unul dintre cele mai bune semne zodiacale în  pat. Leul este sinonim cu un iubit înflăcărat și pasionat și iubește să preia conducerea în dormitor. El nu va lăsa nici o parte neatinsă, făcându-te să te simți extrem de specială între cearșafuri. Acest semn solar este, de asemenea, cunoscut ca fiind un iubit destul de respectuos și va lua în considerare cu siguranță nevoile și cerințele tale.

Balanța

O balanță este la fel de bună în pat, ca un vin vechi. Au stăpânit arta de a oferi și de a primi și sunt cunoscuți ca fiind iubiți incredibil de dotați. Fiind o plăcere a oamenilor, Balanța știe cum să îți îndeplinească chiar și cele mai sălbatice fantezii și îți poate face visele cele mai obraznice să prindă viață. În același timp, este un iubit destul de demodat.

Scorpionul

Acest semn senzual de soare știe să joace foarte bine cartea misterioasă. Scorpionul este totul despre dominarea puterii și experimentarea în pat. Scorpionii sunt un mare fan al conducerii către Big O prin magnetismul lor. Când alegi să ”te încurci” cu un Scorpion, vei descoperi abilitățile lor intuitive de a simți ceea ce îți dorești – efectiv îți vor citi cele mai adânci gânduri.

Fecioara

Dacă sunteți un fan al actului intim lent, senzual și pasionat, perfecționistul lotului este cel mai bun pariu. Cunoscută pentru a fi stimulată cu inteligență și umor, o Fecioară nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a crea un mediu confortabil, dar senzual. Acest semn este, de asemenea, dornic să vă mulțumească, așa că fiți siguri că vor dori să știe totul despre preferințele voastre intime și să îndeplinească cât mai multe dintre ele posibil.

Săgetătorul

Nu subestimați Săgetătorul asemănător unui copil când vine vorba de problemele patului. Acest semn solar emană energie sălbatică, entuziasm și dragoste pentru a vă răsfăța în sesiuni spontane de a face dragoste. Vă vor purta în jocul intim de la meh la yay, deoarece nu se tem să sugereze ceva complet din senin .. Acest semn iubește să încerce lucruri noi și se va asigura că aveți o experiență ieșită din comun în pat.

Recent Posts

Înlocuitor pentru un medicament antiinflamator. Poți să iei asta, fără prescripție medicală

Înlocuitor pentru Aspenter. Aspenterul este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru tratarea durerii și inflamației…

4 minute ago

Și tu ai această grupă de sânge? Boala gravă pe care o poți face dacă o ai

O descoperire recentă arată că persoanele cu o anumită grupă de sânge pot avea un…

34 de minute ago

Encefalita autoimună limbică

Encefalita limbică. Este o formă de encefalită care afectează, în principal, lobul temporal al creierului,…

o oră ago

Veste tristă pentru pensionari. Comisia Europeană avertizează: România se află în pericol

Datoriile publice, o problemă majoră pentru România. Pensiile românilor, la un pas de a fi…

2 ore ago

Simptomul „subtil” al cancerului intestinal care ar putea însemna că ai sângerări interne

Cancerul intestinal vă poate împiedica, de asemenea, să absorbiți în mod corespunzător substanțele nutritive din…

2 ore ago

Câte războaie mondiale au mai rămas conform Bibliei: semnele următorului sunt deja vizibile

Câte războaie mondiale au mai rămas conform Bibliei: semnele următorului sunt deja vizibile. Izbucnirea conflictului…

3 ore ago

Citeste si: