joi, iunie 24, 2021

Bărbații din aceste 5 zodii sunt cei mai buni parteneri intimi. „Care este semnul tău zodiacal?” s-ar putea să nu fie prima întrebare pe care o adresați înainte de a avea un contact intim cu cineva, dar există

un motiv pentru care ați putea dori să obțineți detaliile înainte de a face vreun pas.

Nu se poate nega rolul compatibilității intime: un aspect important al unei relații sănătoase și fericite. Când vine vorba de compatibilitate, mulți oameni nu acordă suficientă importanță vieții lor intime și a ceea ce se întâmplă pe pat.

Este important să înțelegem că găsirea unui partener intim compatibil este la fel de importantă ca și înțelegerea în orice alt aspect al vieții, dacă nu chiar mai mult.

Pentru a vă ușura lucrurile, enumerăm cinci semne zodiacale cunoscute pentru priceperea lor intimă.

Astrologia poate da cu siguranță o privire de ansamblu asupra semnelor zodiacale care se comportă cel mai bine între cearceafuri. Așadar, data viitoare când glisați spre dreapta pe diferite aplicații de întâlnire, vă sugerăm să căutați semnele de 5 semne zodiacale. Ne puteți mulțumi mai târziu!

Leul

Da, regele este cu ușurință unul dintre cele mai bune semne zodiacale în  pat. Leul este sinonim cu un iubit înflăcărat și pasionat și iubește să preia conducerea în dormitor. El nu va lăsa nici o parte neatinsă, făcându-te să te simți extrem de specială între cearșafuri. Acest semn solar este,

de asemenea, cunoscut ca fiind un iubit destul de respectuos și va lua în considerare cu siguranță nevoile și cerințele tale.

Balanța

O balanță este la fel de bună în pat, ca un vin vechi. Au stăpânit arta de a oferi și de a primi și sunt cunoscuți ca fiind iubiți incredibil de dotați. Fiind o plăcere a oamenilor, Balanța știe cum să îți îndeplinească chiar și cele mai sălbatice fantezii și îți poate face visele cele mai obraznice să prindă viață. În același timp, este un iubit destul de demodat.

Scorpionul

Acest semn senzual de soare știe să joace foarte bine cartea misterioasă.

Scorpionul este totul despre dominarea puterii și experimentarea în pat. Scorpionii sunt un mare fan al conducerii către Big O prin magnetismul lor. Când alegi să ”te încurci” cu un Scorpion, vei descoperi abilitățile lor intuitive de a simți ceea ce îți dorești – efectiv îți vor citi cele mai adânci gânduri.

Fecioara

Dacă sunteți un fan al actului intim lent, senzual și pasionat, perfecționistul lotului este cel mai bun pariu. Cunoscută pentru a fi stimulată cu inteligență și umor, o Fecioară nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a crea un mediu confortabil, dar senzual. Acest semn

este, de asemenea, dornic să vă mulțumească, așa că fiți siguri că vor dori să știe totul despre preferințele voastre intime și să îndeplinească cât mai multe dintre ele posibil.

Săgetătorul

Nu subestimați Săgetătorul asemănător unui copil când vine vorba de problemele patului. Acest semn solar emană energie sălbatică, entuziasm și dragoste pentru a vă răsfăța în sesiuni spontane de a face dragoste. Vă vor purta în jocul intim de la meh la yay, deoarece nu se tem să sugereze ceva complet din senin .. Acest semn iubește să încerce lucruri noi și se va asigura că aveți o experiență ieșită din comun în pat.

Ultimele stiri

Parteneri