Categories: Expertul zilei

7 motive pentru care să alegi un abonament medical individual

Păstrarea și redobândirea sănătății ar trebui să fie o preocupare constantă pentru fiecare dintre noi. În acest context, oferta de abonamente medicale individuale disponibilă pe piață devine din ce în ce mai tentantă pentru tineri – și nu numai. Iată câteva motive pentru care merită să alegi un abonament individual.

  1. Abonamentul medical oferă flexibilitate. Alegerea unui abonament medical individual permite, totodată, identificarea precisă a nevoilor fiecărui viitor pacient și personalizarea serviciilor oferite, astfel încât să permită o monitorizare cât mai atentă a stării de sănătate. Mai mult decât atât, în oferta providerilor există și variante de abonamente pentru copii sau alți membri ai familiei.
  2. Abonamentul medical include o serie de servicii medicale gratuite, de tipul analizelor anuale sau teste de screening. Prin intermediul abonamentului poți, de asemenea, beneficia și de reduceri semnificative la anumite servicii medicale sau investigații pe care, în mod normal, ar trebui să le plătești cu prețul întreg.
  3. Abonamentul medical nu este limitat geografic. Clinicile medicale au o rețea națională extinsă, astfel încât beneficiarul abonamentului să poată avea acces la serviciile de care are nevoie în localitatea în care se află la momentul respectiv.
  4. Abonamentul medical individual presupune accesul la serviciile unor clinici respectate, ceea ce înseamnă că întreaga activitate se desfășoară în mod organizat. Atunci când există nelămuriri, solicitări deosebite, întrebări de ordin administrativ, pacientul beneficiază de un Hotline Medical 24/7 gata să îl îndrume și să îl consilieze, facilitându-i accesul la serviciile medicale.
  5. Abonamentul medical individual are avantaje deosebite pentru persoanele care suferă de afecțiuni complexe care presupun consultarea mai multor specialiști, consult interdisciplinar sau consult pentru second opinion. În funcție de contractul negociat, pacientul poate dispune de acces nelimitat, gratuit sau parțial gratuit la serviciile medicale de care are nevoie. Rezultatul este o monitorizare continuă a stării de sănătate.
  6. Abonamentul medical individual este o alegere importantă pentru femeile însărcinate, care pot accesa serviciile oferite și în perioada sarcinii.
  7. Pacientul care dispune de un abonament medical poate beneficia de tarife preferențiale pentru intervenții și proceduri, în funcție de tipul de abonament pentru care a optat.

Cum alegi abonamentul medical individual care ți se potrivește?

Primul pas în alegerea unui abonament medical individual este identificarea clinicii cu care intenționezi să colaborezi. Poate fi vorba despre proximitatea față de orașul în care locuiești sau poate conta mai mult echipa de medici pe anumite specializări care te interesează.

Al doilea pas este să verifici oferta în materie de abonamente de sănătate și să stabilești care este varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Îți recomandăm ca, după ce te familiarizezi cu oferta generală a clinicii respective, să soliciți o discuție cu un consultant: îți va oferi mai multe detalii și va putea să îți răspundă la întrebări mai bine decât o fac informațiile disponibile online.

Odată ce reușești să stai de vorbă cu un consultant, verifică împreună cu acesta care sunt opțiunile de personalizare a abonamentului medical, astfel încât acesta să fie cât mai bine adaptat cerințelor și așteptărilor tale.

Abonamentul medical reprezintă o investiție în propria ta sănătate. Informează-te chiar azi despre cum să faci alegerea potrivită.

 

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

10 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

11 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

11 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

12 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

12 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

13 ore ago

Citeste si: