7 sucuri care stimulează imunitatea pentru dieta de iarnă

Dieta cu imunitate  pentru iarnă: Este timpul să profitați la maximum de alimentele speciale pentru iarnă pentru a continua să ne alimentăm sistemul imunitar. Iată câteva sucuri eficiente pentru creșterea imunității pe care le puteți adăuga la dieta voastră de iarnă.

Chiar și cea mai neglijentă persoană, a început în acest an să acorde o importanță deosebită sănătății. Fiecare dintre noi, încearcă într-un fel sau altul să își îmbunătățească imunitatea, aspect asupra căruia nu acordam nici o importanță înainte de coronavirus.

Cei mai mulți dintre noi aveam un anumit set de alimente și rețete notate în diagrama noastră privind dieta imunității. Așadar, este timpul să profităm la maximum de alimentele speciale pentru iarnă pentru a continua să ne alimentăm sistemul imunitar. Este timpul să vă dezvățați de obiceiuri nesănătoase și să învățați rețete noi.

Iată câteva sucuri eficiente pentru creșterea imunității pe care le puteți adăuga la dieta de iarnă.

  1. Suc de sfeclă roșie – morcov – mere

Sfecla proaspătă și morcovii, combinați cu merele dulci fac din această băutură o adevărată licoare pentru stimularea imunității. Unde mai punem că este și super gustoasă?

  1. Punch cald de iarnă cu mere

Crăciunul se apropie cu pași repezi și ai nevoie de o rețetă specială la îndemână pentru a sărbători cu întreaga familie. Acest cocktail cald făcut cu mere, portocale și ananas este perfect! Pentru a-l condimenta se adaugă scorțișoară, nucșoară, lămâie și cuișoare, care sunt echilibrate cu dulceața mierii.

  1. Samba

Scorțișoară, ghimbir, suc de portocale, suc de mere, miere și lămâie – bunătatea tuturor acestor alimente amestecate într-o singură băutură. Te vei simți întinerit de fiecare dată când termini un pahar din această băutură delicioasă.

  1. Suc de sfeclă roșie cu rodie

Această băutură roz fierbinte este perfectă pentru a fi „rozul sănătății”. Sfecla roșie și rodia sunt combinate cu aloe vera și sunt condimentate cu pudră de piper negru pentru a produce un suc de iarnă care întărește imunitatea.

  1. Suc de portocale și busuioc

Portocaliul suculent este punctul culminant al produselor de iarnă. Adăugați frunze proaspete de busuioc și îndulciți-le cu puțină miere – este gata o băutură bogată în vitamina C și cu un gust minunat.

  1. Suc de portocale și morcovi

Portocalele proaspete și morcovii speciali de iarnă, amestecați împreună, produc o aromă copleșitoare. Nu puteți greși niciodată cu acest suc de fructe și legume iarna.

  1. Suc de castravete, varză și spanac

Nu ai chef să mănânci acele verzi plictisitoare de iarnă? Fă-le suc și prepară o băutură apetisantă împreună cu niște castraveți răcoritori și ghimbir sănătos.

 

Recent Posts

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

1 minut ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

32 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

o oră ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică