vineri, februarie 3, 2023

Dieta cu imunitate  pentru iarnă: Este timpul să profitați la maximum de alimentele speciale pentru iarnă pentru a continua să ne alimentăm sistemul imunitar. Iată câteva sucuri eficiente pentru creșterea imunității pe care le puteți adăuga la dieta voastră de iarnă.

Chiar și cea mai neglijentă persoană, a început în acest an să acorde o importanță deosebită sănătății. Fiecare dintre noi, încearcă într-un fel sau altul să își îmbunătățească imunitatea, aspect asupra căruia nu acordam nici o importanță înainte de coronavirus.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Cei mai mulți dintre noi aveam un anumit set de alimente și rețete notate în diagrama noastră privind dieta imunității. Așadar, este timpul să profităm la maximum de alimentele speciale pentru iarnă pentru a continua să ne alimentăm sistemul imunitar. Este timpul să vă dezvățați de obiceiuri nesănătoase și să învățați rețete noi.

Iată câteva sucuri eficiente pentru creșterea imunității pe care le puteți adăuga la dieta de iarnă.

  1. Suc de sfeclă roșie – morcov – mere

Sfecla proaspătă și morcovii, combinați cu merele dulci fac din această băutură o adevărată licoare pentru stimularea imunității. Unde mai punem că este și super gustoasă?

  1. Punch cald de iarnă cu mere

Crăciunul se apropie cu pași repezi și ai nevoie de o rețetă specială la îndemână pentru a sărbători cu întreaga familie. Acest cocktail cald făcut cu mere, portocale și ananas este perfect! Pentru a-l condimenta se adaugă scorțișoară, nucșoară, lămâie și cuișoare, care sunt echilibrate cu dulceața mierii.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

  1. Samba

Scorțișoară, ghimbir, suc de portocale, suc de mere, miere și lămâie – bunătatea tuturor acestor alimente amestecate într-o singură băutură. Te vei simți întinerit de fiecare dată când termini un pahar din această băutură delicioasă.

  1. Suc de sfeclă roșie cu rodie

Această băutură roz fierbinte este perfectă pentru a fi „rozul sănătății”. Sfecla roșie și rodia sunt combinate cu aloe vera și sunt condimentate cu pudră de piper negru pentru a produce un suc de iarnă care întărește imunitatea.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

  1. Suc de portocale și busuioc

Portocaliul suculent este punctul culminant al produselor de iarnă. Adăugați frunze proaspete de busuioc și îndulciți-le cu puțină miere – este gata o băutură bogată în vitamina C și cu un gust minunat.

  1. Suc de portocale și morcovi

Portocalele proaspete și morcovii speciali de iarnă, amestecați împreună, produc o aromă copleșitoare. Nu puteți greși niciodată cu acest suc de fructe și legume iarna.

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

  1. Suc de castravete, varză și spanac

Nu ai chef să mănânci acele verzi plictisitoare de iarnă? Fă-le suc și prepară o băutură apetisantă împreună cu niște castraveți răcoritori și ghimbir sănătos.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private