Sari la conținut

A vindecat miloane de oameni cu râsul lui special! Din păcate, El Risitas a murit la 65 de ani. VIDEO VIRAL

A vindecat miloane de oameni cu râsul lui special! Din păcate, El Risitas a murit la 65 de ani.

Juan Joya Borja a devenit faimos la nivel mondial datorită râsului său. Actorul spaniol, în vârstă de 65 de ani și cunoscut sub numele de „El Risitas”, a murit la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla. Nu se cunoaște cauza morții sale, dar se știe că ar fi suferit  o boală pe care o avea  de mai mult timp.

Juan Joya Borja, 'El Risitas', dies - The News 24

El Risitas a murit la 65 de ani. Actorul a vindecat milioane de oameni cu râsul lui special

Potrivit ABC, „El Risitas” a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale. Din păcate, îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă la scurt timp după transfer. Actorul s-a născut în Sevilla, Spania, în 1956, dar a apărut pentru prima dată la TV în anul ​​2000.

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut odată cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de acum defunctul „El Peíto”. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

El Risitas a ajuns faimos datorită Internetului și a râsului său inconfundabil. Milioane de oameni au râs cu lacrimi, în timp ce vizionau video-ul Las Paelleras, deși nu înțelegeau tot ce se vorbește. Juan Joya Borjam a ajuns viral cu hohotele sale de râs și a vindecat probabil milioane de oameni, fără să știe.

Terapia prin râs, sursă de fericire

Râsul e sănătate curată. O spun specialiştii care au constatat că veselia ţine la distanţă depresia şi antrenează organismul în lupta cu bolile. Studiile arată că zece minute de râs pe zi împreună cu partenerul dau stabilitate cuplului, iar certurile sunt mai puține. În plus, rata divorţurilor este de patru ori mai mică decât la cuplurile unde se râde o dată pe săptămână sau mai rar.

Ritmul alert al vieții, dar și frica de boli, de dezastre și de ziua de mâine, ne lasă să râdem doar 1 minut, în fiecare zi. Mai puțin cu 19 minute față de acum un secol.

Tocmai de aceea, orice mijloc sau modalitate care ne face să râdem cu poftă este sănătate curată pentru fiecare dintre noi.

Prin urmare, vă invităm să-l omagiem pe El Risitas, actorul care a adus zâmbetul și fericirea în casele milioanelor de oameni. Urmăriți emisiunea lui Jesús Quintero  Ratones Coloraos, unde actorul a povestit plin de umor din vremea când lucra la o bucătărie.

El a vorbit despre lăsarea tigăilor de paella în ocean să se înmoaie, iar dimineața când se întorecea să le recupereze descoperea că s-au scufundat în mare. Videoclipul a fost postat pe YouTube în 2007 și a câștigat milioane de vizionări.

Urmăriți videoclipul de mai jos și transmiteți un gând bun pentru sufletul lui Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de El Risitas.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel