Sari la conținut

Sănătate de la A la Z

Vrei sa stii totul despre starea ta de sanatate? Sanatatea de la A la Z te informeaza despre tot ce tine de sanatatea noastra, despre boli, tratamente, analize, simptomatologie, operatii, spitale, medicamentatia administrata in cazul unor boli, etc

neurochirurgul vlad ciurea

Vlad Ciurea: alimentul consumat zilnic de milioane de români care încetinește creierul. „Moleșește activitatea cerebrală”

Alimentaţia joacă un rol crucial şi poate să-ţi protejeze creierul de boli grave dacă faci alegerile sănătoase. Potrivit studiilor, o dietă bogată în fructe de… Citește mai mult »Vlad Ciurea: alimentul consumat zilnic de milioane de români care încetinește creierul. „Moleșește activitatea cerebrală”

Dr. Bilic

Mihaela Bilic: dulcele de post care ne amintește de tradițiile bunicilor. „Nu te numești român dacă nu ai mâncat o bucățică”

Halva este un desert popular si delicios care poate fi considerat o sursa de energie pentru activitatile zilnice. Este o reteta traditionala din Orientul Mijlociu… Citește mai mult »Mihaela Bilic: dulcele de post care ne amintește de tradițiile bunicilor. „Nu te numești român dacă nu ai mâncat o bucățică”