Sari la conținut

Medicină alternativă

Medicină alternativă. Peste tot în lume apar din ce în ce mai multe alternative la medicina clasică, în prezent medicina alternativă fiind la mare căutare peste tot pe mapamond. Medicina alternativă numită și medicină complementară sau medicină neconvențională constă în metode de diagnosticare si tratament care se află în afara medicinei convenționale.

Medicina complementară cuprinde ca elemente componente în principal: terapii alternativa (terapii naturiste, terapii prin atingere și terapii prin mișcare), specialiști în medicină complementară și mijloace de tratament complementare. Specialiștii în medicină complementară sunt terapeuți naturiști, terapeuți în îngrijirea prin atingere, terapeuți în îngrijirea prin mișcare.

Părintele Arsenie Boca

Arsenie Boca, sfaturi de aur: „Toate bolile sunt cu putinţă, dacă sângele este otrăvit și toate se tămăduiesc prin post”

Arsenie Boca, sfaturi de aur. Orice schimbare de regim alimentar înseamnă pentru organism un stres. Nutriţionistul ştie cum să ajusteze programul în funcţie de răspunsul… Citește mai mult »Arsenie Boca, sfaturi de aur: „Toate bolile sunt cu putinţă, dacă sângele este otrăvit și toate se tămăduiesc prin post”

bioenergoterapeut

Leac cu tinctură de pelin. Lidia Fecioru: Veți îmbunătăți circulația periferică, va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, un remediu care combate bronșitele și înlătură eventualele urme de tuse. Leacul recomandat de Lidia… Citește mai mult »Leac cu tinctură de pelin. Lidia Fecioru: Veți îmbunătăți circulația periferică, va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita

Leacul călugărilor pentru afecțiunile respiratorii, lăsat moștenire din bătrâni. Mod simplu de preparare (VIDEO)

Această rețetă tradițională a fost transmisă de-a lungul generațiilor de către călugări, fiind considerată o comoară valoroasă în tratarea afecțiunilor respiratorii. Acest leac pentru durerea… Citește mai mult »Leacul călugărilor pentru afecțiunile respiratorii, lăsat moștenire din bătrâni. Mod simplu de preparare (VIDEO)