Sari la conținut

Ştiri sănătate

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniul medical si domeniile conexe? Stirile Doctorul Zilei ti le ofera impreuna cu multe alte articole de interes pentru tine.

Scandal în UK. Medic român prins introducând inutil laxative și calmante în rectul băieților tineri „pentru propria sa satisfacție”

Un medic român care lucra în Marea Britanie a fost prins introducând inutil laxative și calmante în rectul băieților tineri „pentru propria sa satisfacție” și… Citește mai mult »Scandal în UK. Medic român prins introducând inutil laxative și calmante în rectul băieților tineri „pentru propria sa satisfacție”

biserica

La Institutul Oncologic București se construieşte o biserică. „Acest proiect este o minune”. Pacienții îl găsesc pe Dumnezeu în calea bolii

În curtea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Al. Trestioreanu” din București se lucrează la o biserică ce va deservi nevoile spirituale ale celor din această instituție.… Citește mai mult »La Institutul Oncologic București se construieşte o biserică. „Acest proiect este o minune”. Pacienții îl găsesc pe Dumnezeu în calea bolii