Sari la conținut

Dieta cu care Fuego a slăbit 30 de kilograme. Cea bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. ”Este secretul meu”

Din cuprinsul articolului

Dieta cu care Fuego a slăbit 30 de kilograme. Într-un interviu pentru Antena Stars, artistul a declarat că a ținut dietă pentru a slăbi, pentru a arăta mai bine.

Totodată, artistul a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Fuego consumă două pahare mari cu apă de izvor. Abia apoi servește micul dejun.

„Este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor. După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mâncăm cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține 5 ore”, a declarat Fuego la Antena Stars, conform Spynews.

”Am avut 115 kilograme”

De la 115 kilograme cât avea acum doi ani, artistul a ajuns să cântărească 85 de kilograme. E mândru că a reușit să slăbească. El a dezvăluit cum a reușit, la ce alimente a renunțat.

„Am fost la un liceu și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. Dar de ce am spus asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi.

Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat”, a mai declarat Fuego.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel