Sari la conținut

Arsenie Boca: „Un mare oraş din România va fi şters de pe faţa pământului”

Arsenie Boca
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cum a căpătat Arsenie Boca puterile supranaturale

Arsenie Boca a lăsat în urma sa o profeție în care spunea că un mare oraș din România va fi șters de pe fața pământului din cauza păcatelor sale.

Profeția lui Arsenie Boca oferă detalii înfiorătoare în legatura cu undele seismice care vor lovi Bucurestiul din plin, încât ar putea fi șters de pe fața pământului.

Celebrul parinte al Ardealului a definit undele seismice drept „cele doua ouari”, explicatia fiind ca atunci cand va fi timpul, o a treia unda se va produce si va pune la pamant capitala Romaniei.

Asadar, trebuie sa ne asteptam la un cutremur mult mai pare fata de precedentele, unde Bucurestiul va fi lovit din toate directiile, iar in cele din urma va disparea de pe harta Romaniei.

Se pare ca toate aceste nenorociri se intampla pentru ca oamenii au prea multe pacate si, intr-un fel, trebuie sa plateasca pentru greselile lor, informeaza B1.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el.

Rugăciunea de Vineri a lui Arsenie Boca

Părintele a lăsat credincioșilor drept moștenire mai multe rugăciuni puternice. Astăzi vă prezentăm rugăciunea pe care Sfântul Ardealului o rostea în fiecare vineri.

„Preacurată Născătoare de Dumnezeu, casa pe care Înțelepciunea lui Dumnezeu Sieși Și-a zidit-o, dătătoarea darurilor duhovnicești, ceea ce de la cele lumești la cele dinainte de lume mintea noastră o înalți și pe toți la cunoștința înțelepciunii îi ridici!

Primește această cântare de rugăciune de la noi, nevrednicii robii Tăi, care cu credință și cu smerenie ne închinăm în fața Preacinstitei Tale icoane! Înduplecă-L pe Fiul Tău și Dumnezeul nostru să le dea mai marilor noștri înțelepciune și putere, judecătorilor dreptate și necăutare la fața omului, păstorilor înțelepciune duhovnicească, râvnă și bună pază a sufletelor noastre, învățătorilor smerită înțelepciune, fiilor ascultare și nouă tuturor Duhul chibzuinței și al evlaviei, duhul smereniei și al blândeții, duhul curăției și al adevărului.

Rugăciune Arsenie Boca

Și acum, Maică Prealaudată, dă-ne buna sporire a minții, pe cei aflați în vreajbă și în dezbinare împacă-i, unește-i și pune între ei o legatură de iubire nedesparțită, pe cei rătăciți din nesocotință întoarce-i spre lumina adevărului lui Hristos, povățuiește-i frica de Dumnezeu, înfrânarea și hărnicia, dă-le cuvântul înțelepciunii și cunoștințe folositoare de suflet celor ce le cer, luminează-ne cu bucuria cea nepieritoare, Cea ce ești mai cinstită decât Heruvimii și mai slavită decât Serafimii.

Iar noi, văzând faptele minunate și preachibzuita înțelepciune a lui Dumnezeu în lume și în viața noastră, să ne înstrăinăm de deșertăciunea pământească și de prisositoarele griji lumești și să ne ridicăm mințile și inimile noastre spre cer, pentru ca, prin ocrotirea și ajutorul Tău, laudă, mulțumire și închinare pentru toate să-i aducem Întreit Slăvitului Dumnezeu și Ziditorul tuturor, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin!”, este rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare vineri, potrivit RespectșiPrietenie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel