Sari la conținut

Zodia care va câștiga o sumă imensă de bani la începutul lunii aprilie

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Din cuprinsul articolului

Cea mai norocoasă zodie a începului lunii aprilie va câștiga o sumă imensă de bani. Fie că e o moștenire, fie că e o primă de la serviciu sau o mărire de salariu, cert e că această zodie va avea parte de o surpriză neașteptată în contul bancar. 

Este vorba de zodia rac. Astrele îi anunță pe acești nativi că vor reuși, în sfârșit, să realizeze tot ceea ce și-au propus, iar noile proiecte în care se vor implica le vor aduce multe câștiguri frumoase.

Racii vor avea parte de o sumă de bani enormă în perioada următoare, care poate proveni fie dintr-o moștenire, fie de la locul de muncă, fiind recompensați pentru efortul depus la serviciu, potrivit sursei citate mai sus. Nu este exclus ca, în această lună, să primească și o mărire de salariu!

În această lună vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii și colaboratorii, aspecte care vizează rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate. Este important să îți dozezi efortul, fizic și intelectual, și să rezolvi pas cu pas sarcinile de serviciu. Ești apreciat, susținut de către colegi în demersurile tale profesionale. Totul este să ceri ajutorul celorlalți, fără teama că vei fi judecat.

După data de 21 îți vei concentra și mai mult atenția pe parteneriate având șansa de a pune bazele unor colaborări mult mai fructuoase, de viitor. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Deviza ta în această perioadă este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok.

Horoscop dragoste – rac

Încă de la începutul lunii ești dornic să socializezi, să interacționezi mai mult cu sexul opus, să te îndrăgostești, să pui mai mult suflet într-o relație de amor existentă. Ești mult mai predispus la aventuri, flirt remarcându-se dorința de a te face văzut, auzit, remarcat în relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se va pune accentul pe consolidarea relației, pe o mai bună colaborare. Vei discuta tot mai frecvent despre un proiect important legat de conceperea unui copil sau despre o eventuală investiție în educația propriului copil. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe latura intimă, sexuală a relației de cuplu.

În preajma datei de 13 este necesar să fii mult mai prudent în relația de cuplu și să eviți repoșurile sau să consideri că celălalt nu este suficient de sincer cu tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani. Ai mare grjă cui anume te confesezi, ce spui despre relația ta de amor, îndeosebi în prima decadă a acestei perioade. În a doua parte a lunii ai șansa să te lămurești ce vrei, de fapt, în plan amoros și dacă merită să ai încredere într-o persoană abia cunoscută.

Este o perioadă în care nu va lipsi pasiunea, atenția venită din partea sexului opus, implicarea într-o relație care are toate șansele să evolueze către o relație de mariaj. Ai ocazia să trăiești o lună plină de pasiune și romantism, o perioadă de emoții și trăiri intense. Visezi frumos alături de persoana dragă dorindu-ți din tot sufletul ca tot ceea ce ți se promite acum să se concretizeze, cât mai curând posibil. Acum este important să te bucuri din plin de acest festin al iubirii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel