Sari la conținut

Trucuri care te vor ajuta să slabești repede: Sfaturi medicale

dieta
Sursa foto: arhiva doctorul zilei

Din cuprinsul articolului

Trucuri care te vor ajuta să slabesti pana vară. Un medic nutriționist a dezvăluit două trucuri care vă pot ajuta să slăbiți câteva kilograme într-un timp relativ scurt.

Multe femei caută o modalitate de a pierde rapid kilogramele acumulate în plus în timpul iernii. în acest context, un medic a dezvăluit două trucuri simple. Acesta spune că puteți arde grăsimile mai repede, iar rezultate apar în doar câteva săptămâni. Ele fac parte din schimbările alimentare durabile pe care le puteți face pentru a obține o pierdere sănătoasă în greutate, fără să vă înfometați. Nutriționistul rus a dezvăluit două trucuri:

Consumă alimente care conțin fibre

Trucul 1: „meniu curcubeu”

„Este important să ne concentrăm asupra alimentelor care conțin fibre, cum ar fi legumele, cerealele integrale și leguminoasele. Sunt bogate în nutrienți esențiali care vă vor menține satul și vă vor menține sistemul digestiv sănătos”, spune nutriționistul Vasilisa Ponomareva.

Trucuri care te vor ajuta să slabesti pana vară: Sfaturi medicale

De asemenea, nutriționistul sfătuiește să opteze pentru un „meniu curcubeu” în timpul lunilor de vară, care include „înlocuirea articolelor precum brânza sau piureul de cartofi cu legume prăjite sau o salată sănătoasă. În loc de iaurt pentru desert, poți alege fructe proaspete.

Trucul 2. Porții mai mici de mâncare

O altă modalitate de a pierde în greutate este să mănânci porții mici pentru a-ți oferi stomacului timp să digere alimentele mai ușor, reducând riscul de indigestie și alte probleme digestive.

„Oamenii mănâncă adesea prea repede, ceea ce îngreunează corpul lor să descompună mâncarea. Când mănânci prea repede, corpul nu poate absorbi nutrienții în mod corespunzător, ceea ce înseamnă că este mai probabil să mănânci în exces”, spune medicul., potrivit  actualno.com.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel