Sari la conținut

Cele mai bune masti cosmetice pentru ten normal. Retete usoare

Iata cateva masti cosmetice pentru ten normal ca vor face pielea mai neteda si catifelata, indepartand diversele imperfectiuni.

Se amesteca o cantitate mica de suc de grapefruit cu 4-5 linguri de faina de ovaz, pana se obtine o pasta groasa. Aplicati masca pe fata si lasati aproximativ 15 minute dupa care clatiti cu apa.

Se amesteca sucul de la o banana coapta bine cu miere. Aplicati amestecul pe fata si clatiti cu apa calda.

Se amesteca galbenusul de la un ou cu o jumatate de mar decojit si feliat, o lingura de miere, 2 linguri ulei, otet si o lingura plina de acid ascorbic. Pasta obtinuta se aplica pe fata si pe gat, se lasa 15 minute si se clateste cu apa.

Se iau 2-3 frunze de salata verde si se cufunda in ulei de masline. Dupa aceasta se picura cateva picaturi de suc de lamaie peste ele si se pun pe fata. Peste ele va mai puteti pune si un prosop inmuiat in apa minerala.

 

Conitnuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel