Sari la conținut

Turiştii, speriaţi de preţurile din staţiunile de pe litoralul românesc. Mâncarea, un lux şi la „împinge tava”!

Sursă foto: 7Iasi

În plin debut de sezon estival, tot mai mulți români analizează costurile unei vacanțe la malul Mării Negre şi se gândesc de două ori înainte să aleagă staţiunile româneşti.

Mulți proprietari de restaurante și autoserviri încearcă să mențină prețurile aproape neschimbate, conștienți că o parte dintre turiști aleg tot mai des concediile în afara țării. Dar chiar şi aşa, turiştii se plâng de costurile tot mai mari ale unei porţii de mâncare. Unii dintre ei au dezvăluit pe rețelele de socializare câți bani i-a costat masa.

Cât costă o ciorbă de burtă și un piure de cartofi?

O turistă care a ales să să relaxere în stațiunile de pe litoralul românesc alături de familie a dezvăluit pe rețelele de socializare cât a costat-o masa într-un restaurant de tip autoservire. Chiar dacă a fost mulțumită de gustul mâncarii, femeia se plânge de nota de plată.

De exemplu, pentru o ciorbă de burtă a plătit 22 de lei, în timp ce o porție de piure de cartofi a costat-o aproape 20 de lei, potrivit rtv.net. De asemenea, pentru o porție de iahnie de fasole turista a plătit 27 de lei.

„Prețurile la autoservire sunt pe 100 de grame. Atât ne-a costat pentru trei persoane. Mâncarea a fost bună, proaspătă, dar sincer vă recomand restaurantele clasice, nici autoservirea nu mai e ce-a fost”, a scris turista în postarea sa.

Elena Marinescu

Elena Marinescu are o vasta experienţă profesională în audiovizual, presa scrisă şi online. A avut colaborări cu publicaţii importante din media, precum "România Liberă", "Capital" sau "Taifasuri", şi se ocupă de domeniul medical de aproape 15 ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel