Sari la conținut

Dr. Johanna Budwig, despre cele trei cauze ale cancerului. Nu te gândeai la așa ceva

cancer
Foto creată cu AI
Remediu pentru cancer

Din cuprinsul articolului

Dr. Johanna Budwig, care a decedat în anul 2003, biochimist german, cea care s-a numărat printre medicii care au legat nutriția, oxigenarea celulară și metabolismul grăsimilor de apariția bolilor degenerative.

Medicul spunea că boala nu este o pedeapsă, ci un semn dat de organism că și-a pierdut echilibrul. Dr. Johanna Budwig se baza pe trei cauze fundamentale ale cancerului:

1. Lipsa acizilor grași esențiali și oxigenarea celulară deficitară.
2. Alimentația procesată și acumularea de toxine.
3. Dezechilibrul energetic și emoțional.

Citeste si…

Johanna Budwig

cancer
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Am solutia pentru vindecarea cancerului, dar medicii din America nu vor sa audă. Vin și văd metodele pe care le folosesc și sunt impresionați. Vor sa cădem la o întelegere și sa preia metoda de tratament la ei acasa si sa scoata bani din ea. Dar eu nu sunt de acord, asa ca sunt renegata in fiecare tara.”

Dr. Johanna Budwig a fost un om de stiinta german, nominalizata de sase ori pentru Premiul Nobel, detinatoare a doua doctorate, unul in medicina si al doilea in chimia farmaceutica. A studiat biochimia, fizica si psihologia. Johanna Budwig a descoperit tratamentul pentru cancer in 1951.

Medicul a publicat o rețetă care are puterea să refacă membranele celulare și oxigenarea, bazată pe ulei din seminte de in organic, presat la rece și brânză proaspată organică, 2-4 linguri de apă sau lapte vegetal.

Citeste si…

Reteta Joannei Budwig

Ai nevoie de ulei din seminte de in organic, presat la rece si branzica proaspata organica si un blender (avand in vedere ca se va amesteca o cantitate mica, un blender vertical ar fi ideal sau un mixer cu un singur brat). Branzica proaspata poate fi si facuta in casa, dar trebuie folosit lapte crud, nepasteurizat si organic.

Proportia este de 1 lingura de ulei din seminte de in la 2 linguri de branzica proaspata, care se amesteca pana cand uleiul se omogenizeaza complet. Este indicat sa folosesti mai multa branzica proaspata decat prea putina. Doza recomandata pe zi este de trei pana la sase linguri de ulei din seminte de in.

Citeste si…

Se poate folosi si iaurt si chefir in loc de branzica proaspata, insa sunt considerate mai putin eficiente. Proportia este, desigur, alta: 3 linguri de iaurt sau chefir la 1 lingura de ulei.

Budwig a scris si a publicat șase carti și multe articole. Ar fi contribuit si mai mult, daca nu si-ar fi pierdut multi ani de zile in procese cu companiile producatoare de margarina si nu i s-ar fi interzis sa publice, prin decizii judecatoresti.

Nu incetati niciodata sa va informati si sa va puneti intrebari.

Etichete:
Maria Mocanu

Sunt Maria Mocanu și am o vasta experienţă profesională! Absolventă de Psihologie. Am inceput sa lucrez în presă în 2011, la EvzMonden, InfoActual, AnimalZoo, EVZ și Doctorul Zilei. Am o experiență în media de peste 15 ani, cu nenumărate articole publicate în online, dar și articole de specialitate medicale și informații referitoare la evenimentele curente.

Citeste si…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel