Sari la conținut

Ingredientul-minune care chiar te scapa de riduri

Multe dintre reclamele pentru cremele antirid mizeaza pe colagenul din produse, care este o proteina ce ofera elasticitate si protectie tenului.

Insa colagenul nu este suficient pentru ca o crema antirid sa fie, cu adevarat, eficienta. Exista un ingredient care, pus in compozitia cremei, face ridurile sa dispara, fara niciun dubiu.

Un studiu publicat in revista de specialitate Molecular Pharmaceutics arata ca cremele antirid functioneaza daca acestea contin un ingredient denumit Matrixyl.

Aceasta arma secreta actioneaza astfel incat dubleaza productia proprie a pielii de colagen, proteina care mentine tenul intins, dar si elastic. Insa nu toate cremele de pe piata contin Matrixyl, motiv pentru care nu sunt eficiente in diminuarea ridurilor. Dupa ce au luat la analizat majoritatea cremelor, oamenii de stiinta condusi de chimistul Ian Hamley au ajuns la concluzia ca gama Regenerist de la Olay este cea care are cel mai mare aport de Matrixyl, motiv pentru care sunt eficiente impotriva ridurilor de ani buni, de cand sunt disponibile pe piata.

“Cercetarile noastre arata ca un produs care contine Matrixyl are, cu adevarat, efect. Cand concentratia substantei este suficient de mare, aceasta actioneaza ca un stimulent pentru piele impulsionandu-i productia naturala de colagen”, a explicat Hamley.

Cititi mai mult pe lyla.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel