Sari la conținut

Sănătatea mentală a lui Trump, pusă la îndoială. ”Precauții să nu comande o lovitură nucleară”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Sănătatea mentală a lui Trump e pusă la îndoială de Nancy Pelosi, lidera Camerei Reprezentanților a Congresului SUA. Aceasta se teme să nu lanseze un atac militar sau o lovitură nucleară în ultimele sale zile la Casa Albă, potrivit CNN. 

După ce a vorbit cu generalul Mark Milley, președintele șefilor de stat major, președintele Camerei, Nancy Pelosi, i-a anunța pe membrii Congresului că a primit asigurări că există măsuri de precauție în cazul în care președintele Trump vrea să lanseze o armă nucleară.

„În această dimineață am vorbit cu șefului Statului Major, Mark Milley, și i-am propus să discutăm despre posibile precauții pentru a preveni ca un președinte instabil mintal să inițieze un atac militar sau să ordone o lovitură nucleară. Situația este extrem de periculoasă și trebuie să facem tot ce putem pentru a îi proteja pe americani de asaltul asupra țării și democrației noastre”, a transmis Pelosi într-o scrisoare adresată membrilor Congresului.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel