Această plantă vindecă sufletul și mintea. Tratamentul se face timp de 2-3 luni

Din cuprinsul articolului

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre o plantă medicament, care are puterea de a vindeca sufletul și mintea.

Ceaiul de crăițe, căci despre el este vorba, face minuni pentru o serie de afecțiuni.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații.

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Leac pentru pietre la rinichi

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezent la Antena 3 o rețetă care dizolvă foarte bine pietrele la rinichi. În plus, remediul este foarte bun și pentru răceală.

„Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolvă foarte bine cu dulceaţa de ceapă.

Reţeta este foarte simplă. Se curăţă două kilograme de ceapă şi se toacă. Ceapa o tocăm ca la ciorbiţă. Se adaugă şi două kilograme de zahăr.

Punem totul într-o cratiţă şi amestecăm până se face o pastă galbenă. După ce întreaga compoziţie a prins o culoare arămie, umplem un borcănel cu această dulceaţă. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Recent Posts

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

19 minute ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

50 de minute ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

o oră ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

2 ore ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

3 ore ago

Citeste si: