Sari la conținut

Această plantă e bună împotriva negilor și a petelor maronii. E sezonul ei toată vara

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o plantă grozavă împotriva negilor și a petelor maronii. E sezonul ei toată vara!

„E sezonul ei toată vara. Pentru negi, pentru petele maronii pe care le avem, e bine cu suc de rostopască să tamponăm. Ne putem face esență de rostopască. Găsim și în farmacii. Trebuie să fim foarte atenți la ceaiul de rostopască fiindcă poate fi otrăvitor. Nu îl putem bea în multe situații”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit care sunt cele 7 reguli de viață ale lui Dalai Lama pentru o viață liniștită. Iată ce trebuie să știi dacă vrei să fii un om bun!

1. Nimic nu este permanent. Noi toţi ne facem planuri. Că o să fac şi dreg. Viaţa nu este linie dreaptă. Nu avem doar alb sau negru.

Citeste si:

Aşa trebuie să realizăm că această schimbare ne aduce unele lecţii pe care trebuie să le învăţăm. Poate că această perioadă ne poate deschide ochii la multe lucruri sau să preţuim lumina. Să ne setăm nu va fi permanent.

Ce semeni, aia culegi

Atunci când ni se întâmplă ceva, zicem că viaţa este grea. Ce semeni, aia culegi. Dacă tu gândeşti doar spre negativ, aşa va fi. Nu suntem mulţumiţi. Trebuie să încercăm. Oameni încearcă sau nu. Clipele dificile din viaţa noastră vor trece.

2. Zâmbeşte dacă vrei şi tu să ţii se zâmbească. Ieşi pe stradă şi zâmbeşte. Nu costă bani. Dacă tu zâmbeşti, şi celălalt o va face.

Dacă fiecare vom face asta, cu siguranţă, vom întâlni zâmbete. Este un schimb de energie pozitiv. De pildă, am o prietenă care acum vreo lună şi-a găsit soţul decedat şi am primit o floare la cabinet şi a trecut băiatul ei pe lângă cabinet şi i-am dat lui floarea. M-a sunat apoi ea şi mi-a spus că floarea mea a oprit-o din plâns.

3. Măsoară-ţi succesul în eforturile pe care le-ai făcut pentru a-l atinge. Nu totul în viaţa trebuie făcut cu eforturi foarte mari. Atunci când eşti pe calea ta şi îţi exprimi talentul şi îţi pui talentul în slujba oamenilor, efortul este minim.

4. Odată pe an călătoreşte într-un loc în care nu ai fost niciodată. Pun pariu că sunt foarte mulţi români care nu au văzut ţara asta toată. Sunt foarte mulţi. Eu o lună de zile am stat cu cortul şi le-am arătat copiilor mei toată ţara.

Dalai Lama, reguli pentru o viață liniștită

5. În viaţă trebuie să ne ghidăm după cei 3 R. Respect faţă de tine, de ceilalţi şi responsabilitate faţă ce ceilalţi. Oamenii nu se respectă pe ei, şi nu ştiu ce este respectul pentru ceilalţi.

Cam asta vedem în societate. Parcă oamenii se calcă pe cap unii pe alţii. E important să respecţi liniştea celorlalţi.

6. Lumea devine mai bună, cu fiecare persoană căci îşi conştientizează potenţialul în care se încrede şi crede în abilităţile sale.

Trebuie să ai încredere în tine. Conştientizarea este compusă din oameni. Dacă oameni ar vedea lucrurile altfel, ar fi mai bine.

7. Uneori, a nu obţine ceea ce doreşti se dovedeşte a fi un mare noroc. Spunem de multe ori că am pierdut trenul şi trenul s-a răsturnat.

Deci, toate relele pe care le regretăm, au venit cu un scop. Dumnezeu are alte planuri cu noi, pe care noi nu le cunoaştem. Dacă nu a fost, nu a fost să fie”, a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.