vineri, august 19, 2022

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre o plantă medicament, care are puterea de a vindeca sufletul și mintea.

Ceaiul de crăițe, căci despre el este vorba, face minuni pentru o serie de afecțiuni.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă NU ne antrenăm creierul? Exper...

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...


Leac pentru pietre la rinichi

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezent la Antena 3 o rețetă care dizolvă foarte bine pietrele la rinichi. În plus, remediul este foarte bun și pentru răceală.

„Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolvă foarte bine cu dulceaţa de ceapă.

Reţeta este foarte simplă. Se curăţă două kilograme de ceapă şi se toacă. Ceapa o tocăm ca la ciorbiţă. Se adaugă şi două kilograme de zahăr.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Punem totul într-o cratiţă şi amestecăm până se face o pastă galbenă. După ce întreaga compoziţie a prins o culoare arămie, umplem un borcănel cu această dulceaţă. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Poliomielita, risc de reapariție după trei decenii...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private