Categories: Stil de viaţă

Ia acest amestec uimitor la 20 de minute după masă ca să ”topești” grăsimea de pe burtă

Ai nevoie doar de două ingrediente ca să-ți prepari un adevărat elixir care stimulează metabolismul și îmbunătățește digestia.

Tot ce trebuie să faci e să iei un grapefruit mare pe care să-l tai în două, să scoți pulpa cu ajutorul unei linguri și să o pui în blender. Adaugă, apoi, o lingură de miere de albine și mixează bine. Consumă băutura la aproximativ douăzeci de minute după ce ai luat masa de prânz.

Bogat în antioxidanți, grapefruitul și sucul său țin la distanță cele mai crunte boli și întârzie îmbătrânirea. Naringenina, antioxidant prezent în grapefruit, echilibrează cantitatea de insulină și glucoza din organism și luptă cu diabetul. Cel de-al doilea efect benefic al naringeninei este ajutorul dat ficatului în arderea grăsimilor. Antioxidantul se află într-o strânsă legătură cu ficatul, astfel încât grăsimile ingerate la fiecare masă sunt arse și nu depozitate.

Grapefruitul este foarte popular datorită efectelor sale miraculoase în curele de slăbire, mai ales pentru că are doar 25 de calorii (la suta de grame). El are proprietăți chimice care reduc nivelul de insulina, conducând asftel la scăderea în greutate.

Recent Posts

HOROSCOP 4 mai 2024. O ZODIE înfruntă dificultăţi mari!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…

10 ore ago

TOP 5 beneficii pentru sănătate ale consumului de ouă

Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…

11 ore ago

Reţeta specială de Paşte la care nu renunţă Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…

11 ore ago

„Câmpurile de aur din România”, în atenţia NASA. Imagini spectaculoase din satelit

România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…

12 ore ago

Mănăstirea Ghighiu, colţ de rai lângă Bucureşti. Izvor tămăduitor şi icoană făcătoare de minuni (FOTO+VIDEO)

Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…

12 ore ago

Cât timp se pot consuma ouăle vopsite de Paşte? Un expert dă verdictul

Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…

13 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic