Categories: Stil de viaţă

Acest pește este secretul longevității – protejează creierul, articulațiile și inima

Orice persoană care dorește să se simtă mai tânără decât vârsta sa la bătrânețe și să trăiască până la o vârstă înaintată ar trebui să includă anumiți pești în dieta sa.

Peștele care este secretul longevității

Dacă aveți ca obiectiv longevitatea, atunci ar trebui să includeți în dieta dumneavoastră peștele gras. De exemplu, somonul și heringul.

Acestea și alte tipuri de pește gras sunt bogate în acizi grași omega-3. Datorită lor, pielea va fi netedă, articulațiile vor fi sănătoase, iar funcția creierului se va îmbunătăți. De asemenea, peștele este bogat în vitamina D, care menține oasele sănătoase. Se recomandă consumul a trei porții de pește de 100 de grame pe săptămână, potrivit publicației The Health Site.

Două tipuri de pește ar putea crește tensiunea arterială

În ciuda faptului că sunt plini de proteine și nutrienți esențiali, peștele uscat și afumat poate crește și mai mult un nivel ridicat.

Kanani a spus: „Persoanele cu tensiune arterială ridicată ar trebui să limiteze cantitatea pe care o mănâncă din cauza conținutului ridicat de sodiu.

„Consumul de prea multă sare poate duce la creșterea tensiunii arteriale.

„Corpul reține apa atunci când mâncăm sare. Atunci când mâncăm prea mult, apa suplimentară din sânge provoacă o presiune suplimentară asupra pereților vaselor de sânge, crescând tensiunea arterială.”

De fapt, consumul prea mult al popularului condiment este „cea mai mare cauză” a hipertensiunii arteriale, informează Blood Pressure UK.

În plus, consumul excesiv de sare poate duce la alte probleme de sănătate, de la boli de inimă la accidente vasculare cerebrale.

Din fericire, reducerea cantității de ingredient comun este una dintre cele mai simple modalități de a scădea nivelul de lectură, recomandă organizația caritabilă.

Pentru a prelua din nou controlul asupra consumului de sare, Blood Pressure UK recomandă să vă uitați pe etichete și să evitați alimentele cu un conținut ridicat de sare, adică 1,5 grame sau mai mult la 100 de grame de alimente.

 

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

9 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

10 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

11 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

12 ore ago

Citeste si: