Categories: Stil de viaţă

Acest produs pentru bebeluși te ajută să scapi de praf! Trucul viral de pe Tiktok face ravagii în întreaga lume

Curățarea casei noastre este una dintre cele mai grele sarcini de făcut. Rareori, sau aproape niciodată, avem chef și întotdeauna, oricât de greu am curăța, rămâne ceva murdar.

Acest lucru se întâmplă mai ales cu praful, indiferent ce facem, rămâne mereu acolo, totuși acest truc viral TikTok te învață cum să-l îndepărtezi… Folosind un produs pentru bebeluși!

Videoclipul, publicat de utilizatorul @mrsjohalshome, a devenit rapid popular și, de la publicarea acestui video, depășește 113.000 de vizualizări și 2.100 de „like”. În plus, acest cont are doar 2.300 de urmăritori, ceea ce arată că videoclipul a fost distribuit pe scară largă între utilizatori.

Produsul pentru bebeluși pentru a vă curăța casa

Pentru a vă curăța casa, conform acestui videoclip TikTok, ar trebui să folosiți ulei pentru copii. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să faceți nimic special, pur și simplu înlocuiți produsul obișnuit cu uleiul pentru copii. Cu el, mobilierul și suprafețele casei tale vor rămâne strălucitoare mai mult timp.

Pentru a-l folosi, trebuie să puneți puțin ulei pentru copii pe cârpa sau cârpa pe care o vom folosi și să începeți curățarea. Videoclipul arată și cum curățați electrocasnicele și chiar și o jachetă de piele cu el.

Totusi, trebuie avut in vedere ca trebuie folosit cu prudenta, fara a adauga in exces si, in cazul in care adaugam prea mult, se poate indeparta cu o carpa.

Acest truc vă va economisi timp, deoarece va trece mai mult timp între o curățare și alta.

@mrsjohalshome Baby oil uses 🤍 #homecleaning #cleantok #asmr #cleanwithmemotivation #satisyingcleaning #asmrtiktoks #mrshinchhome #babyoil #hacklife ♬ ADCT – MORGAN

CE ESTE PRAFUL?

Praful este format din particule solide mici, este dispersat pe scară largă și circulă ușor în aer. Particulele de praf pot fi foarte mici și atunci când sunt mai mici de 10 micrometri sunt clasificate ca praf fin sau particule (PM).

Praful fin este invizibil pentru ochiul uman și poate fi văzut doar dacă există o cantitate mare în aer (nori de praf). Datorită dimensiunii mici a particulelor sale, poate rămâne în aer până la 12 zile.

Uneori, deși nu vedem praf, îl simțim miros; De exemplu, dacă o cameră miroase „a beton”, este un indicator că în aer circulă ciment.

Particulele fine de praf sunt cele mai periculoase, deoarece pot fi suficient de mici pentru a intra în sistemul respirator și a provoca leziuni pe termen lung. Expunerea excesivă la praful respirabil care conține siliciu poate provoca chiar cancer, silicoză și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC).

 

Recent Posts

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical. Modificări importante privind concediul medical

Medicii de familie pot elibera un certificat de concediu medical pentru o perioadă de 7…

45 de minute ago

Top 10 alimente pentru a elimina toxinele din ficat în mod natural și pentru a preveni insuficiența hepatică

Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește ca depozit de nutrienți…

o oră ago

Pensiile acestor români se recalculează de două ori. Daniel Baciu: „Vor primi încă o creștere a veniturilor!”

Seniorii țării s-au bucurat de o creștere a pensiilor cu 13,8% la 1 ianuarie în…

2 ore ago

Alertă ANM: SCHIMBĂRI bruște ale vremii. PROGNOZA detaliată până pe 10 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 13…

2 ore ago

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

3 ore ago

Citeste si: