Categories: Ştiri sănătate

Acuzații extrem de GRAVE la adresa unui cunoscut medic! A fost arestat preventiv pentru faptele sale!

Acuzații extrem de GRAVE la adresa unui cunoscut medic! Un cunoscut medic rezident din Turda este în arest preventiv cu acuzația de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Potrivit acuzațiilor, victima ar fi un băiat de 12 ani, după cum informează publicația locală Turda News.

Tânărul de 25 de ani, dr. Horațiu Potîrniche, a fost reținut de organele legii, iar apoi a primit arestare preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2022, conform unei decizii a Judecătoriei Luduș.

Tânărul turdean de 25 de ani (peste o lună va împlini 26 de ani), Horațiu Potîrniche, a fost reținut de organele legii, iar apoi a primit arestare preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2022, conform unei decizii a Judecătoriei Luduș.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și alin. 2 lit. c (persoană vătămată L.Marian de 12 ani) Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 zile, începând cu data de 11.06.2022 şi până la data de 10.07.2022, inclusiv”, a decis Judecătoria Luduș, în Dosarul 1768/251/2022.

Horațiu Potârniche a făcut contestație la această decizie, care se va judeca la Tribunalul Târgu Mureș, în 17 iunie 2022.

„În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală”, se arată în sentință.

Medicul rezident a absolvit UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021 și a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

4 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

4 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

5 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

5 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

6 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

6 ore ago

Citeste si: