Sari la conținut

Caz șocant de agresiune asupra unui preot, după ce a afirmat că femeile grase nu ajung în Rai – Video

Caz șocant de agresiune asupra unui preot, în timpul unui eveniment la care acesta participa și vorbea despre cum femeile grase este posibil să nu ajungă în Rai.

Exact atunci o femeie s-a năpustit asupra lui și l-a azvârlit efectiv de pe scena unde își ținea discursul.

Mulțimea a fost uluită când bărbatul efectiv a zburat în mulțime, informează noticieros.televisa.com.

Evenimentul a avut loc în San Pablo, Brazilia. Marcelo Rossi este un lider religios controversat. Femeia a reușit să treacă de pază, a urcat pe scenă și l-a împins pe preot, aruncându-l în mulțime.

Acesta este filmul întâmplării șocante!

Se pare că gestul femeii a venit după ce liderul religios ar fi spus că femeile grase nu ajung în Rai, potrivit metro.co.uk. Bărbatul se simte bine, nu s-a rănit, însă enoriașa a fost reținută de autorități.

Femeia are 40 de ani și făcea parte dintr-un grup de persoane care venise din Rio de Janeiro pentru a asista la eveniment. Cei care o însoțeau spun că aceasta ar suferi de probleme psihice, potrivit noticieros.televisa.com.

La scena surprinsă de unul dintre enoriaşi au asistat în jur de 50.000 de persoane.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: