Categories: Ştiri sănătate

Acuzații GRAVE despre recensământul din 2022: „Serviciile secrete folosesc informațiile noastre persoanale! Dacă vreau să aflu câte avorturi a făcut doamna Elena Udrea, ar trebui să …”

Din cuprinsul articolului

Acuzații GRAVE despre recensământul din 2022. Un român care a optat din motive lesne de înțeles să rămână sub semnul anonimatului, a explicat cum funcționează scheama recensământului, iar lucrurile nu sunt deloc în favoarea populației.

Potrivit acestuia, acest recensământ este o miză majoră pentru serviciile secrete din România care pot avea astfel o bază de date care să le permită accesul la datele personale ale românilor.

Din punct de vedere tehic, România deține 80 de baze de date, iar din punct de vedere tehnic, acestea sunt controlate de STS. Astfel, prin STS, SRI are acces la date personale, chiar și la datele cu caracter medical:

„Recensământul este o miză foarte, foarte mare. Este o miză mare pentru puterea ascunsă care nu este la vedere din societatea noastră. Baza de date a INS nu este gestionată de INS, toate bazele de date sunt gestionate de STS, şi prin STS de SRI.

NU E NICIO problemă pentru SRI să aibă acces la toate informaţiile acestea şi mai ales că pentru SRI nu este important să aibă acces la un set de date, pentru SRI este important să aibă acces la toate seturile de date. Ei au un program care emit tot felul de predicții şi emit predicții pe aceste date de lucru. Ei pot conjuga datele cu alte baze de date care se actualizează regulat.

Adică recensământul îl avem odată la 10 ani, dar în intervalul acesta cu datele pe care le ai de la INSEE, tu poţi lucra în mod actualizat pe datele care se actualizează în mod permanent.

Una este să ai 10 baze de date de mărimea celei a rencesământului şi să încerci să le conjugi, şi alta e să ai o singură bază de date cum este cea produsă de recensământ la care să adaugi actualizări în ritmul tău pe baza celorlalte 80 de baze de date care există în instituțiile publice.

La nivelul țării noastre, bine acum este pus la punct cloudul guvernamental. Baza de date de la INSE nu are legătură cu baza de date de la ANAF sau de la Evidența Populației.

Ele par insularizate, singura instituție care are acces direct la toate bazele de date, este STS-ul. STS-ul le administrează, şi nu doar le administrează, el le poate prelua în administrare, poate veni în primărie şi spune că primăria este obiectiv de nu ştiu ce, iar infrastructura critică va fi gestionată de STS.

Prin STS intră comunitatea națională de informații, în subordinea CSAT, un punct comun de lucru din toate serviciile de informații. Se folosesc de același program informativ al SRI, dar cu cont privat, fiecare serviciu secret are contul lui de lucru pentru activitate proprie”.

SRI poate avea acces la date medicale

Potrivit românului care a ales să rămână sub anonimat, prin acest recensământ SRI ar putea avea acces la date medicale, date care ar trebui să fie confidențiale și protejate de Constituția României.

„Există excepții inclusiv pentru date cu caracter medical, date care ar trebui să fie foarte protejate și confidențiale.

Dacă vreau să aflu câte avorturi a făcut doamna Elena Udrea, ar trebui să îmi fie imposibil. Nu este imposibil pentru SRI. SRI poate vedea informațiile astea, există șansele să se afle acest lucru dacă le-a făcut într-un cabinet sau într-un spital, acum speculez, dar dacă le-a făcut într-un cabinet sau spital care şi-a decontat orice formă de serviciu, ei sunt obligaţi să aibă un program de statistică medicală. Ei, SRI poate avea acces la acest tip de informaţii”.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra