Categories: Ştiri sănătate

Adela Popescu, agitată din cauza stării de sănătate a fiului: „E toată ziua mârâit, necăjit. Nu doarme nopțile, a făcut și febră”

Adela Popescu a trebuit să anuleze toate planurile făcute de 1 mai deoarece fiul ei, de numai 10 luni, se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV ar fi trebuit să meargă împreună cu soțul său la mare, în Olimp, unde au achiziționat un apartament de lux.

Totuși, recent, fiul a început să se confrunte cu câteva probleme de sănătate specifice vârstei. Cel mic se confruntă cu erupția dentară, care îi provoacă multă durere și disconfort.

Adela Popescu a povestit toată situația pe o rețea de socializare, unde este foarte activă și îi ține mereu la curent pe fani cu ce se întâmplă în viața ei.

Adela Popescu, despre starea de sănătate a fiului

Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…)

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea susține că nu aveau în plan să facă o astfel de achiziție, dar a fost fermecată de idee după ce fratele Adelei i-a prezentat un proiect. Vedeta susține că atunci a hotărât, pe loc, că și-ar dori un apartament la mare.

Recent Posts

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

19 minute ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

49 de minute ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

o oră ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

2 ore ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

2 ore ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

3 ore ago

Citeste si: