joi, mai 26, 2022

Celebrul podcast a lui Mihai Bobonete a avut-o invitată pe Adela Popescu, care a împărtășit o serie de detalii picante spre deliciul publicului.

Întrebată de Bobonete ce le-ar spune copiilor dacă ar intra peste ea și Radu Vâlcan când fac dragoste, aceasta a răspuns imediat cu o notă de umor pe măsură:

„Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor li se pare o agresiune. Pe muțește nu se poate. Le mai dau chipsuri ca să le distrag atenția.” a spus Adela Popescu, în cadrul podcastului.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

Mihai Bobonete a mai întrebat-o pe prezentatoarea TV și care este cea mai exotică locație în care s-a iubit cu partenerul ei.

„În baia dintr-un aeroport.”, a dezvăluit ea.

Motivul pentru REFUZĂ să mai meargă în vacanțe cu alte familii

Adela Popescu a fost nevoită să plece din Maldive cu două zile mai devreme, decât era programat. Totul s-a întâmplat din cauza copiilor ei, care nu s-au înțeles cu cei ai Laurei Cosoi.

„Când mergi cu copii în vacanță, ai tendința de a zice: hai să mai mergem cu două familii care au copii, ca să se joace împreună. Nu nene! Pentru că copii se bat și normal că al tău are dreptate. În vacanța din Maldive băieții mei, când am văzut că îi dau cu lopățica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis: plecăm cu două zile mai devreme, nu mai fac față la stresul ăsta în care eu să mă simt mama aia denaturată, alții m-au certat că îi deranjează copiii când mănâncă la masă.. nu se poate.. ne urcăm în avion și plecăm acasă. Și am plecat cu două zile mai devreme, nu am mai rezistat, prea mult stres din cauza asta. Dacă ești singur, poți să țipi la copilul tău liniștit, așa cu oameni, nu poți.”, a mai declarat ea.

Te-ar mai interesa: Cum gestionezi un atac de panică? Măsuri de prim-a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private