joi, mai 26, 2022

Adela Popescu a trebuit să anuleze toate planurile făcute de 1 mai deoarece fiul ei, de numai 10 luni, se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV ar fi trebuit să meargă împreună cu soțul său la mare, în Olimp, unde au achiziționat un apartament de lux.

Totuși, recent, fiul a început să se confrunte cu câteva probleme de sănătate specifice vârstei. Cel mic se confruntă cu erupția dentară, care îi provoacă multă durere și disconfort.

Te-ar mai interesa: Pfizer va vinde toate medicamentele sale brevetate...

Adela Popescu a povestit toată situația pe o rețea de socializare, unde este foarte activă și îi ține mereu la curent pe fani cu ce se întâmplă în viața ei.

Adela Popescu, despre starea de sănătate a fiului

Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…)

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Te-ar mai interesa: Dieta keto: 5 alimente SĂNĂTOASE care ar putea împ...

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Prezentatoarea susține că nu aveau în plan să facă o astfel de achiziție, dar a fost fermecată de idee după ce fratele Adelei i-a prezentat un proiect. Vedeta susține că atunci a hotărât, pe loc, că și-ar dori un apartament la mare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private