sâmbătă, ianuarie 22, 2022

10 efecte ale pandemiei în interiorul omului. Psiholog: „Labilitatea emoțională este determinată de distanțarea socială”.

Pe lângă pandemia fizică, există o pandemie inormațională care uneori poate face chiar mai mult rău. În opinia psihologului Alexandru Pleșea, cunoscut opiniei publice drept Antrenorul Minţii, „verificarea știrilor pandemice este măsurată pe viu grai și de teroarea promovată din rândurile cunoscuților”.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci doar...

E modalitatea prin care omul devine labil emoțional și ajunge să cultive în el capacitatea de a crede teoriile conspiraționiste, fără să facă vreun efort să afle cu adevărat de ce, prin ce și cum a murit aproapele lui de acest malefic virus.


Frica este generată prin toate canalele de comunicare

„Frica generată prin toate canalele de comunicare în acest plan sintetic de comunicare prin: tv, radio, internet și telefon, ajunge la fiecare purtător de aceste dispozitive și omul se conectează instant, fără prevenirea viitorului său sacru, la vibrațiile, cuvintele, manifestările și experiențele trăite de cei care le emit.

Aceste lucruri pe care o minte neatentă le-ar numi purtări de grijă ale societății pentru mine, nu sunt altceva decât, la o analiză atentă, măsuri de îngrijire pentru naivitatea, obediența și sedarea celui care urmărește frecvent ce mai zic știrile sau alții despre pandemie.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit pentru care te îngrași repede și ...

Acest segment social al spectatorilor acestui teatru nu face decât să ignore aspectele științei antice care se numea în trecut: implementare de idei subliminale în mintea altuia ca și cum ar fi ale lui”, este de părere psihologul Alexandru Pleșea.

10 efecte ale pandemiei în interiorul omului

„Următoarele 10 principii ale pandemiei informaționale nu sunt expuse public undeva”, susține psihologul Alexandru Pleșea. „Sunt observații ale mele, privind mentalul, emoționalul și trupul omului, în toată capacitatea lui de funcționare în vreme de pandemie”:

Te-ar mai interesa: Mare atenție la consumul de MEDICAMENTE! Vă puteți...

  1. Diagnosticul este mai dur decât realitatea faptică a unei boli – de ce? Pentru simplul fapt al acceptării sale de om, de la cineva superior și autoritar: doctor.
  2. Pandemia cu cât mai mult este promovată prin repetiție, cu atât mai mult prinde putere și este acceptată în mintea celui care a repetat informația.
  3. Labilitatea emoțională este determinată de distanțarea socială – de ce? Prin frica instalată că altul ar putea avea sau genera vreo problemă.
  4. Frica destabilizează și descurajează cea mai rafinată și puternică energie din om, capabilă de creație fizică: sexualitatea.
  5. Distanțarea celor vaccinați de cei nevaccinați, ca măsură de inventare a unui nou și neproductiv tip de judecată și neiubire între semeni.
  6. Cu cât sunt mai crude dramele pandemice promovate care vând rating, cu atât mai puține soluții crezute de cei care au verificat.
  7. Timpul petrecut pe Social Media – instrument de pierdere a autorității și integrității interioare, pentru că ajunge comparația să energizeze trăsăturile interne.
  8. Ne scriem mai des, ne vedem mai rar: lipsă de percepții, lipsă de hrană pentru simțuri, drumul anevoios și sigur spre solitudine și tristețe.
  9. Joburile online din Occident – care produc spațiu pentru lumea a treia (Africa și Orientul estic) să intre în funcțiune la munca brută occidentală, fapt care afectează sănătatea fizică a celor care stau doar la laptop.
  10. Evitarea oricărui mijloc de comunicare informațional face spațiul intern plin de bucurie, fericire, recunoștință, ușurință, plănuire, organizare, logică și creativitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private