Categories: Ştiri sănătate

Anthony Fauci s-a răzgândit cu privire la purtarea măștii de protecție: „…este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut”

Administrația Biden este programată să relaxeze recomandările federale de sănătate publică cu privire la purtarea măștilor în aer liber, imediat după această săptămână, a declarat pentru NBC News Anthony Fauci.

Decizia privind purtarea măștii oferi recomandări separate pentru persoanele complet vaccinate și pentru cei care nu au primit vaccinul împotriva coronavirusului, a raportat NBC.

Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) va furniza în curând noi îndrumări anti-Covid cu privire la utilizarea măștilor în exterior, numind de „bun simț” să facă acest lucru. Măștile au avut un rol din ce în ce mai important în cadrul dezbaterilor din ultima vreme, deoarece mulți pun sub semnul întrebării utilizarea continuă și pe scară largă a măștilor, de vreme ce rata vaccinării continuă să crească.

„Ceea ce cred că veți auzi, ceea ce va auzi țara în curând, este o recomandare actualizată a CDC”, a declarat Fauci pentru emisiunea ABC „This week”. „CDC este o organizație bazată pe știință. Ei nu vor să facă nicio recomandare până nu analizează datele care o susțin”.

„Dar când privești situația este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut, mai ales dacă ești vaccinat”, a spus el.

Ghidul actual al CDC prevede că „măștile s-ar putea să nu fie necesare atunci când sunteți afară singur, departe de ceilalți sau cu oameni care locuiesc în aceeași gospodărie.”

Dr. Isaac Bogoch, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto, a spus că susține orientările anticipate de la CDC. El a adăugat că mai multe cercetări arată că foarte puține infecții cu Covid-19 apar în medii exterioare.

Dar măștile ar trebui să fie mandatate în spații interioare, a spus el, până când cea mai mare parte a populației este vaccinată și este dificil ca virusul să se răspândească de la o persoană la alta.

„A trecut peste un an. Înțelegem foarte bine cine se infectează și cum se infectează ”, a declarat el pentru CNBC într-un interviu telefonic. „Cred că este corect să spunem că nu trebuie să purtați o mască afară, cu excepția cazului în care nu puteți menține distanța socială de 2 metri.”

„Purtarea măștii de protecție în aer liber probabil nu oferă o protecție suplimentară”, a adăugat el.

Luni, dr. Scott Gottlieb a declarat pentru CNBC că consideră că nu mai sunt necesare măsurile pentru mască în aer liber, deoarece SUA vaccinează mai multe persoane.

„Oamenii ar putea alege să poarte o mască dacă vor. Cred că nu ar trebui să existe cerințe ca aceștia să poarte măști în aer liber ”, a spus fostul comisar al Administrației pentru Alimente și Medicamente la„ Squawk Box ”.

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

7 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

8 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

9 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică