luni, iunie 27, 2022

Administrația Biden este programată să relaxeze recomandările federale de sănătate publică cu privire la purtarea măștilor în aer liber, imediat după această săptămână, a declarat pentru NBC News Anthony Fauci.

Decizia privind purtarea măștii oferi recomandări separate pentru persoanele complet vaccinate și pentru cei care nu au primit vaccinul împotriva coronavirusului, a raportat NBC.

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România. A fost găsită moartă î...

Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) va furniza în curând noi îndrumări anti-Covid cu privire la utilizarea măștilor în exterior, numind de „bun simț” să facă acest lucru. Măștile au avut un rol din ce în ce mai important în cadrul dezbaterilor din ultima vreme, deoarece mulți pun sub semnul întrebării utilizarea continuă și pe scară largă a măștilor, de vreme ce rata vaccinării continuă să crească.

„Ceea ce cred că veți auzi, ceea ce va auzi țara în curând, este o recomandare actualizată a CDC”, a declarat Fauci pentru emisiunea ABC „This week”. „CDC este o organizație bazată pe știință. Ei nu vor să facă nicio recomandare până nu analizează datele care o susțin”.

Te-ar mai interesa: Dietă în SOMN: Cum se poate slăbi în timp ce dormi...

„Dar când privești situația este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut, mai ales dacă ești vaccinat”, a spus el.

Ghidul actual al CDC prevede că „măștile s-ar putea să nu fie necesare atunci când sunteți afară singur, departe de ceilalți sau cu oameni care locuiesc în aceeași gospodărie.”

Dr. Isaac Bogoch, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto, a spus că susține orientările anticipate de la CDC. El a adăugat că mai multe cercetări arată că foarte puține infecții cu Covid-19 apar în medii exterioare.

Te-ar mai interesa: Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână ...

Dar măștile ar trebui să fie mandatate în spații interioare, a spus el, până când cea mai mare parte a populației este vaccinată și este dificil ca virusul să se răspândească de la o persoană la alta.

„A trecut peste un an. Înțelegem foarte bine cine se infectează și cum se infectează ”, a declarat el pentru CNBC într-un interviu telefonic. „Cred că este corect să spunem că nu trebuie să purtați o mască afară, cu excepția cazului în care nu puteți menține distanța socială de 2 metri.”

Te-ar mai interesa: Ingredientul care răspândește cancerul în corp. Me...

„Purtarea măștii de protecție în aer liber probabil nu oferă o protecție suplimentară”, a adăugat el.

Luni, dr. Scott Gottlieb a declarat pentru CNBC că consideră că nu mai sunt necesare măsurile pentru mască în aer liber, deoarece SUA vaccinează mai multe persoane.

„Oamenii ar putea alege să poarte o mască dacă vor. Cred că nu ar trebui să existe cerințe ca aceștia să poarte măști în aer liber ”, a spus fostul comisar al Administrației pentru Alimente și Medicamente la„ Squawk Box ”.

Te-ar mai interesa: Cum e să devii mamă după 50 de ani? Medic: Copilul...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private