Categories: Stil de viaţă

Antrenamentul care topeste grasimea de pe burta si ”aripioarele”

Antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele presupune efectuarea unor exercitii combinate de tip cardio si de intarire a musculaturii trunchiului.

Acest antrenament este destul de solicitant, avand in vedere ca exercitiile efectuate au rolul de a tine in tensiune, pe toata durata antrenamentului, toti muschii trunchiului si chiar si cei ai bratelor si umerilor.

Pentru a scapa de grasimea de pe burta si de aripioare (depozitele de grasime de la solduri) este necesara si o dieta adecvata. Majoritatea antrenorilor de fitness si multi nutritionisti sustin ca un abdomen tonifiat se obtine “in bucatarie” in proportie de 60% si prin exercitiu, in proportie de 40%.

Cand vine vorba despre dieta pentru a scapa de grasimea de pe burta, lucrurile sunt simple: Evitati consumul de carbohidrati (alimente fainoase in special), de zahar si evitati consumul de sare in exces. Este indicat sa va concentrati dieta in jurul legumelor cu caracter puternic antioxidant, bogate in vitamine, si pe alimentele bogate proteic.

Asadar, dupa ce va puneti la punct dieta, puteti sa incepeti antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele.

Acest antrenament poate fi facut cu usurinta in confortul propriului camin si nu necesita sa aveti niciun fel de echipament sportiv.

ANTRENAMENTUL CARE DISTRUGE GRASIMEA DE PE BURTA SI ARIPIOARELE – CUM SE FACE

Acest antrenament este realizat dintr-o combinatie de exercitii menite sa ridice pulsul si sa sporeasca arderile organismului pe tot parcursul zilei.

Este compus din miscari precum abdomene cu picioarele ridicate, catarari la punct fix, flotari, flotari cu deplasare stanga-dreapta si faimoasa “scandura”, ce presupune sa stati nemiscati in pozitie de flotare un numar de secunde.

Cititi mai mult pe lyla.ro. 

Recent Posts

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

33 de minute ago

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

o oră ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

2 ore ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

2 ore ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

12 ore ago

Citeste si: