Categories: Stil de viaţă

Atenție când cumperi usturoi! Cel care provine dintr-un anumit loc este foarte toxic

Probabil, majoritatea oamenilor nu știu de unde provine usturoiul pe care îl cumpără de la supermarket sau, cu atât mai puțin, cel din mâncarea servită la restaurant. Deși nu pare un detaliu demn de luat în seamă, problema este că usturoiul produs în China este toxic.

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive și, implicit pentru a vă proteja sănătatea, trebuie să învățați să distingeți usturoiul românesc de cel toxic, produs în China.

Data viitoare când mergeți la cumpărături, acordați atenție următoarelor detalii:

  • Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
  • Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
  • Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.
  • Sfatul specialiștilor este să cultivați usturoi, sau, dacă nu aveți posibilitatea, să cumpărați de la producători locali.

 

Recent Posts

Ceaiul care ajută la reumatism și la controlul zahărului din sânge

De aceea, iubitorii de ceai sunt mereu în căutarea unor variante care pot aduce beneficii…

18 minute ago

Sâmbăta Mare 2024. Tradiții și obiceiuri: Ce NU ai voie să faci

Sâmbăta Mare 2024. Sâmbăta Mare este ultima zi înainte de Paște. Pentru credincioși, este o…

48 de minute ago

Horoscop de weekend 3-6 mai: Surprize mari pentru zodii

Horoscop de weekend 3-6 mai: Surprize mari pentru zodii. Pentru Berbec, eforturile fizice aduc armonie…

o oră ago

Sunt probleme cu pensiile: Mulți nu și-au primit banii înainte de Paște. Ce decizie s-a luat

Probleme cu pensiile românilor. Autoritățile spuneau că toți pensionarii își vor primi pensia înainte de…

2 ore ago

Cum să NU te îngrași după sărbători. Respectă aceste patru reguli simple

Cum să NU te îngrași după sărbători. Respectă aceste patru reguli simple pe care un…

2 ore ago

Medic: Nici cea mai grasă carne nu îți va crește colesterolul dacă o mănânci cu asta

Friptura de miel este vedeta zilei de Paște și este nelipsită de pe mesele românilor…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic