Probabil, majoritatea oamenilor nu știu de unde provine usturoiul pe care îl cumpără de la supermarket sau, cu atât mai puțin, cel din mâncarea servită la restaurant. Deși nu pare un detaliu demn de luat în seamă, problema este că usturoiul produs în China este toxic.
Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.
Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive și, implicit pentru a vă proteja sănătatea, trebuie să învățați să distingeți usturoiul românesc de cel toxic, produs în China.
Data viitoare când mergeți la cumpărături, acordați atenție următoarelor detalii:
De aceea, iubitorii de ceai sunt mereu în căutarea unor variante care pot aduce beneficii…
Sâmbăta Mare 2024. Sâmbăta Mare este ultima zi înainte de Paște. Pentru credincioși, este o…
Horoscop de weekend 3-6 mai: Surprize mari pentru zodii. Pentru Berbec, eforturile fizice aduc armonie…
Probleme cu pensiile românilor. Autoritățile spuneau că toți pensionarii își vor primi pensia înainte de…
Cum să NU te îngrași după sărbători. Respectă aceste patru reguli simple pe care un…
Friptura de miel este vedeta zilei de Paște și este nelipsită de pe mesele românilor…