Categories: Ştiri sănătate

Avertismentul Apple legat de noul iPhone 12 și problemele de sănătate generate

Comunicatul oficial al celor de la Apple despre magneții din interiorul accesoriilor iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și MagSafe.

iPhone conține magneți, precum și componente și aparate de radio care emit câmpuri electromagnetice. Toate accesoriile MagSafe (fiecare se vinde separat) conțin și magneți – iar MagSafe Charger și MagSafe Duo Charger conțin aparate radio.

Acești magneți și câmpuri electromagnetice ar putea interfera cu dispozitivele medicale.

Dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace și defibrilatoarele, pot conține senzori care răspund la magneți și aparate de radio atunci când sunt în contact strâns.

Pentru a evita orice potențială interacțiune cu aceste dispozitive, păstrați accesoriile iPhone și MagSafe la o distanță sigură de dispozitiv (la o distanță mai mare de 15 cm sau distanță de 30 cm, dacă se încarcă fără fir). Însă consultați medicul dumneavoastră și producătorul dispozitivului pentru îndrumări specifice.

Încă de când a lansat noua gamă 12, Apple a scris în paginile de suport ale noilor sale smartphone-uri despre interferenţele care pot afecta echipamentele medicale, din cauza numărului mai mare de magneţi din telefon.

Apple a adăugat noile informaţii după ce a apărut o cercetare în publicaţia de specialitate, Heart Rhythm Journal, în care s-a arătat cum iPhone 12 poate întrerupe funcţionarea unui defibrilator implantat.

Consultați medicul și producătorul dispozitivului medical pentru informații specifice dispozitivului medical și dacă trebuie să păstrați o distanță sigură de separare între dispozitivul dvs. medical și iPhone sau orice accesorii MagSafe.

Producătorii oferă adesea recomandări privind utilizarea în siguranță a dispozitivelor lor în jurul produselor fără fir sau magnetice pentru a preveni eventuale interferențe.

 

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

8 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

39 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică