duminică, aprilie 2, 2023

Afaceristul Gigi Becali iese la rampă cu o serie de declarații controversate, dar și cu o decizie surprinzătoare. În cadrul clinicii medicale pe care acesta o deține, vaccinul împotriva coronavirus este interzis.

Gigi Becali a declarat că un bolnav de coronavirus se poate vindeca foarte ușor cu ajutorul unor medicamente a căror cost este de 5 -10 dolari. Acesta susține că așa și-a tratat familia, dar și cunoscuții.

Tot Becali susține ca dacă Guvernul ar accepta să recunoască tratamentul recomanat și l-ar introduce spre vânzare în unitățile faramaceutice, în 3 – 4 luni de zile ar dispărea coronavirusul.

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

”Pentru ce sa ma vaccinez? Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez” a spus Gigi Becali la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ora la care te trezești indică dacă ai probleme cu...

”Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari”.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3/4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro… Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”.

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

”Să bage de mâine Ivermectina în România în farmacii și obligam farmaciile să bage la preț de cost că suntem în război. Arbidol, vitamina C si D si zinc la pret de cost și în 2 zile am termina cu COVIDUL… 70 de grade.. ce e aia cu vaccinul… mai ținem masca… o tampenie” a încheiat Gigi Becali.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private