miercuri, martie 22, 2023

Comunicatul oficial al celor de la Apple despre magneții din interiorul accesoriilor iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și MagSafe.

iPhone conține magneți, precum și componente și aparate de radio care emit câmpuri electromagnetice. Toate accesoriile MagSafe (fiecare se vinde separat) conțin și magneți – iar MagSafe Charger și MagSafe Duo Charger conțin aparate radio.

Te-ar mai interesa: Dispneea este simptomul alarmant ce indică un canc...

Acești magneți și câmpuri electromagnetice ar putea interfera cu dispozitivele medicale.

Dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace și defibrilatoarele, pot conține senzori care răspund la magneți și aparate de radio atunci când sunt în contact strâns.

Pentru a evita orice potențială interacțiune cu aceste dispozitive, păstrați accesoriile iPhone și MagSafe la o distanță sigură de dispozitiv (la o distanță mai mare de 15 cm sau distanță de 30 cm, dacă se încarcă fără fir). Însă consultați medicul dumneavoastră și producătorul dispozitivului pentru îndrumări specifice.

Încă de când a lansat noua gamă 12, Apple a scris în paginile de suport ale noilor sale smartphone-uri despre interferenţele care pot afecta echipamentele medicale, din cauza numărului mai mare de magneţi din telefon.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale împotriva infecțiilor urinare. Of...

Apple a adăugat noile informaţii după ce a apărut o cercetare în publicaţia de specialitate, Heart Rhythm Journal, în care s-a arătat cum iPhone 12 poate întrerupe funcţionarea unui defibrilator implantat.

Consultați medicul și producătorul dispozitivului medical pentru informații specifice dispozitivului medical și dacă trebuie să păstrați o distanță sigură de separare între dispozitivul dvs. medical și iPhone sau orice accesorii MagSafe.

Te-ar mai interesa: Dr. Alexandru Blidaru, renumit medic oncolog: „Cel...

Producătorii oferă adesea recomandări privind utilizarea în siguranță a dispozitivelor lor în jurul produselor fără fir sau magnetice pentru a preveni eventuale interferențe.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private