Categories: Ştiri sănătate

Boala gravă de care suferă Britney Spears: Nu există nici un leac în afară de Dumnezeu

Din cuprinsul articolului

Boala gravă de care suferă Britney Spears. Artista continuă să uimească prin intermediul rețelelor ei de socializare, dar de data aceasta nu și-a atacat părinții și nici nu a vorbit despre cât de rău se simte după ce a trăit mai bine de 15 ani sub tutela tatălui ei, perioadă în care nu a avut niciodată control asupra celor mai mici detalii din viața ei.

Artista a dedicat o postare foarte serioasă sănătății sale fizice, despre care nimeni nu știa, fiind foarte afectată de o boală despre care spune că este „incurabilă” și care îi afectează sistemul nervos, mai exact leziunile nervoase pe partea dreaptă a corpului.

Boala de care suferă Britney Spears. ”Leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului… nu există nici un leac în afară de Dumnezeu, cred”, a început vedeta descrierea.

Deși Britney nu a dat denumirea specifică a bolii, ea a clarificat că mobilitatea ei este destul de afectată și că are simptome precum dureri mari, amețeli și usturimi.

„Leziunile nervoase sunt cauzate uneori când nu primești suficient oxigen în creier… creierul tău se oprește literalmente… bla, bla, poveste veche… în acel loc nu am respirat când am fost acolo… leziunile nervoase provoacă părți ale corpului tău să amorțească.

Mă „împușcă” până la gât și partea care mă doare cel mai rău este tâmpla pe cap… mă ustură și este înfricoșător. (…) Leziunile nervoase fac ca anumite părți ale corpului meu să amorțească. Mă trezesc de cel puțin trei ori pe săptămână în pat și mâinile îmi sunt complet amorțite.”, își continuă Spears dezvăluirile.

Dansul, un medicament

Cântăreața mai asigură că datorită credinței sale în Dumnezeu a reușit să iasă laa suprafață și, deși nu mai dansează ca înainte, cel puțin se luptă în fiecare zi pentru a putea articula mișcări și a interpreta coregrafiile pe care fanii ei le laudă prin intermediul like-urile și comentariile lor pe Instagram. .

„Din harul lui Dumnezeu, am găsit în sfârșit un medicament în care simt că oxigenul ajunge la creier și prin gât 🧠…Ochii mei sunt mai deschiși acum și pot să-mi țin capul sus în mod corespunzător 👁️…Am făcut o bună treabă încercând să o fac”, a publicat Britney în postarea care are deja 24.8K like-uri.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

9 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

9 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

10 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

10 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

11 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

11 ore ago

Citeste si: