duminică, decembrie 4, 2022

Actrița Sharon Stone și-a șocat fanii după ce a anunțat că are o tumoare care trebuie îndepărtată de urgență. Cu toate acestea, invită pe toată lumea să consulte o a doua opinie în astfel de cazuri.

Actrița din Basic Instinct a dezvăluit că, după ce a cerut o a doua opinie în cazul unei dureri care nu s-a ameliorat, medicii au depistat o tumoare. „Tumora fibrom mare care trebuie îndepărtată”, a fost diagnosticul bolii și din acest motiv, Stone a publicat subiectul pe rețelele sale de socializare.

Te-ar mai interesa: ANPC trage un semnal de alarmă! La ce trebuie să f...

Sharon, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că prima procedură la care a fost supusă a fost cumva „greșită” și a dat un rezultat „greșit”. Deci, prin acest mesaj, Sharon a dorit să ajungă la următorii săi cu acest mesaj, astfel încât să nu ceară mereu și o altă părere.


Am mers pentru o A DOUA OPINIE!

”Tocmai am primit un alt diagnostic greșit și am avut parte de o procedură incorectă”, a scris ea, detaliind apoi cum a descoperit, ulterior, tumoarea. ”De data aceasta, o epidurală dublă. Cu agravarea durerii, am mers pentru o A DOUA OPINIE: Am o tumoare mare cu fibrom, care trebuie scoasă”, a scris actrița pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

Mesaj de încurajare pentru alte femei: Nu vă lăsați induse în eroare!

Sharon a continuat cu un mesaj de îmbărbaătare pentru alte femei care se pot afla în aceeași situație, după ce au primit un diagnostic greșit: „Doamnelor. nu vă lăsați induse în eroare! încercați să OBȚINEȚI O A DOUA OPINIE. Vă poate salva viața”.

„Voi rămâne la pat timp de 4-6 săptămâni pentru recuperare completă”, a adăugat ea. „Mulțumesc pentru grijă. Totul e bine”, a scris ea.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

Fanii au încurajat-o pe Sharon

După ce a împărtășit acest mesaj, fanii actriței au reacționat cu mesaje pozitive, de susținere susțin „Oh, nu! Imi pare rau sa aud asta. Sper sa ai o o recuperare rapida. Ai grijă de tine! Îmbrățișări virtuale”, „Mulțumesc pentru informații despre obținerea unei alte opinii. Ar putea salva literalmente viața cuiva. Ești întotdeauna atât de sinceră și de grijuliu.”

„Cât de frustrant. Multă sănătate, frumoasă Sharon. Te iubesc pentru totodeauna + rugăciuni pentru o recuperare rapidă”, a scris un alt admirator al actriței.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

Tumorile fibroase, precum cea de care suferă Stone, sunt mase necanceroase care cresc în uter. De obicei nu sunt periculoase, dar pot provoca disconfort și pot duce la complicații.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private