Nu poate trece toamna fara ca gospodinele sa pregateasca delicioasele galuste cu prune. Desi este vorba de un desert rustic, traditional, pentru a pregati aceste minunatii dulci trebuie sa cunosti cateva secrete. Iata-le!
O greseala des intalnita este de pregati aluatul pentru galustele cu prune cat timp cartofii sunt calzi inca. Daca faci acest lucru risti sa obtii o compozitie prea moale si vei fi tentata sa suplimentezi cantitatea de faina. Ulterior, aluatul se va intari prea mult si nu vei mai avea parte de pufosenia aceea speciala a galustelor.
Continuarea pe Lyla.ro
O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…
În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…
Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a lansat în Monitorul Oficial patru documente: sunt modelele…
Papa Francisc a convocat la Roma circa treizeci de laureați ai premiului Nobel, precum și…
În ultima lună a primăverii este bine să ai grijă de treburile familiale, însă la…
Indiferent că vorbim de munți sau de litoral, România se poate lăuda cu destinații feerice…