Categories: Stil de viaţă

Cătălin Botezatu a explicat care este motivul pentru care are unghiile NEGRE: Trebuia să explic asta. Înțelegeți odată pentru totdeauna!

Cătălin Botezatu a explicat care este motivul pentru care are unghiile NEGRE. Fiind sătul să primească tot timpul întrebări pe marginea acestui subiect, celebrul designer a spus lucrurilor pe nume.

Designerul este adesea întrebat de ce are unghiile negre, așa că a dezvăluit secretul său. Cătălin Botezatu are această pedichiură de la 19-2o de ani.

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!

Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate)

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Tata s-a recăsătorit de câteva ori”

Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, despre care a spus că: „Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice.

Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori. Este un Don Juan.

Cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc.

Mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”.

„Boala a recidivat într-un mod destul de urât”

„Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer!

Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer.

Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri.

Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control – se ştie asta!”.

Recent Posts

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

26 de minute ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

56 de minute ago

Forumul Anual Brunel cu privire la economia și politicile din domeniul sănătății. Impactul consumului de zahăr și de tutun asupra sistemului medical grecesc

Dincolo de discursul intelectual, Forumul anual inaugural Brunel cu privire la economia și politicile din…

o oră ago

OMS avertizează asupra unui virus mortal: Provoacă inflamație la nivelul ficatului

OMS avertizează asupra unui virus mortal! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a transmis printr-un comunicat,…

o oră ago

Mare atenție, șoferi! Pedeapsă cu închisoarea dacă faceți această greșeală

Mare atenție, șoferi!  Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…

2 ore ago

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

2 ore ago

Citeste si: