joi, mai 26, 2022

Cătălin Botezatu a explicat care este motivul pentru care are unghiile NEGRE. Fiind sătul să primească tot timpul întrebări pe marginea acestui subiect, celebrul designer a spus lucrurilor pe nume.

Designerul este adesea întrebat de ce are unghiile negre, așa că a dezvăluit secretul său. Cătălin Botezatu are această pedichiură de la 19-2o de ani.

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate)

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat Cătălin Botezatu.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...


„Tata s-a recăsătorit de câteva ori”

Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, despre care a spus că: „Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice.

Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori. Este un Don Juan.

Cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”.

„Boala a recidivat într-un mod destul de urât”

„Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer!

Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri.

Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control – se ştie asta!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private