Categories: Stil de viaţă

Ce a pățit Monica Tatoiu după ce a urmat „dieta Balerina”

Dieta balerinei este o dietă hipoalergică, care garantează rezultatele urmărite, dacă este ținută ca la carte. Dacă suferi de anemie sau de alte afecțiuni cardiace, acest regim îți este interzis, dat fiind că e foarte restrictiv.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri a vorbit recent despre ce a pățit după ce a urmat „dieta Balerina”. Astfel, aceasta a subliniat faptul că regimul reprezintă un pericol pentru toți cei care vor să slăbească pentru o perioadă lungă de timp.

Chiar dacă a reușit să slăbească cu acest regim, Monica Tatoiu a recunoscut că s-a îngrășat mai mult decât înainte în momentul în care a încetat să-l urmeze.

„Dieta Balerina mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Alimentația echilibrată, nouă modalitate de slăbit

De asemenea, aceasta a dezvăluit și noua sa modalitate de slăbit: alimentația echilibrată! Potrivit celor spuse de Monica Tatoiu, există anumite principii care se bazează pe consecvență.

„Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu două ore înainte să te culci. Așa am pus doar un kilogram în 2 ani”, a completat aceasta.

Potrivit informațiilor oferite de Monica Tatoiu în cadrul interviului, cel mai mult s-a îngrășat după ce a născut.

„Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis gata! Aveam 86 de kilograme”, a conchis femeia de afaceri.

Alimente interzise în dietă

În altă ordine de idei, un dietetician a explicat anterior că grăsimea de pe spate se acumulează printr-o combinație de obiceiuri sau din cauza unor factori genetici. Mai precis, acumulările de grăsime pe spate apar atunci când corpul stochează cantități mari de grăsime, un lucru foarte comun în rândul populației generale. Chiar dacă nu ne sare-n ochi ca grăsimea de pe abdomen, grăsimea de pe spate este acolo și cu siguranță ar trebui să facem ceva pentru a scăpa de ea.

În plus, există alimente care, mâncate în exces, contribuie la acumularea de kilograme în plus, inclusiv la dezvoltarea potențială a grăsimii de pe spate. Iată care sunt obiceiurile alimentare care fac să apară grăsimea de pe spate. Pe primul loc pe această listă a alimentelor interzise se află, desigur, dulciurile.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: