sâmbătă, iulie 2, 2022

Dieta balerinei este o dietă hipoalergică, care garantează rezultatele urmărite, dacă este ținută ca la carte. Dacă suferi de anemie sau de alte afecțiuni cardiace, acest regim îți este interzis, dat fiind că e foarte restrictiv.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri a vorbit recent despre ce a pățit după ce a urmat „dieta Balerina”. Astfel, aceasta a subliniat faptul că regimul reprezintă un pericol pentru toți cei care vor să slăbească pentru o perioadă lungă de timp.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Chiar dacă a reușit să slăbească cu acest regim, Monica Tatoiu a recunoscut că s-a îngrășat mai mult decât înainte în momentul în care a încetat să-l urmeze.

„Dieta Balerina mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.


Alimentația echilibrată, nouă modalitate de slăbit

De asemenea, aceasta a dezvăluit și noua sa modalitate de slăbit: alimentația echilibrată! Potrivit celor spuse de Monica Tatoiu, există anumite principii care se bazează pe consecvență.

Te-ar mai interesa: Gestul care îți poate salva viața, în caz de infar...

„Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu două ore înainte să te culci. Așa am pus doar un kilogram în 2 ani”, a completat aceasta.

Potrivit informațiilor oferite de Monica Tatoiu în cadrul interviului, cel mai mult s-a îngrășat după ce a născut.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Așa îți calculezi porția corectă de ...

„Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis gata! Aveam 86 de kilograme”, a conchis femeia de afaceri.

Alimente interzise în dietă

În altă ordine de idei, un dietetician a explicat anterior că grăsimea de pe spate se acumulează printr-o combinație de obiceiuri sau din cauza unor factori genetici. Mai precis, acumulările de grăsime pe spate apar atunci când corpul stochează cantități mari de grăsime, un lucru foarte comun în rândul populației generale. Chiar dacă nu ne sare-n ochi ca grăsimea de pe abdomen, grăsimea de pe spate este acolo și cu siguranță ar trebui să facem ceva pentru a scăpa de ea.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

În plus, există alimente care, mâncate în exces, contribuie la acumularea de kilograme în plus, inclusiv la dezvoltarea potențială a grăsimii de pe spate. Iată care sunt obiceiurile alimentare care fac să apară grăsimea de pe spate. Pe primul loc pe această listă a alimentelor interzise se află, desigur, dulciurile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private