Categories: Ştiri sănătate

Ce a putut să spună Buhnici despre fetițele de 13 ani: ”Nu e pedofilie…”

Ce a putut să spună Buhnici despre fetițele de 13 ani. Jurnalistul a comis o gafă în în 2013, când a făcut o glumă proastă despre copilele de 13 ani.

Clipul devenir viral acum pe TikTok îl are în prim plan pe George Buhnici făcând o gluma neinspirată despre fetițele de 13 ani. Până și interlocutorul său îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

Potrivit Antena 3, totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist.

Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”.

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.

”Ce glumă… proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a continuat George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

Scandalul vergeturilor. George Buhnici, declarații halucinante

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…)

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră.

Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?” – a spus George Buhnici, stârnind un val imens de intrigi în rândul opiniei publice.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

7 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

8 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

9 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra