Sari la conținut

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente delicate: „Starea Carlei e gravă”

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente delicate. Carla, nepoata artistului, a ajuns pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Ileana Sterp, sora lui Culiță, trece prin momente extrem de grele, pe care doar o mamă le poate înțelege. Carla, fiica sa, s-a îmbolnăvit în timpul vacanței din Tenerife și a fost nevoită să o ducă la spital.

Ileana Sterp: „Eu apelez la un spital chiar în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă”

Ileana Sterp și soțul ei au plecat în concediu împreună cu fetița lor și alți priteni. În loc să se bucure de vacanță, cei doi au tras o sperietură de proporții.

Pentru că fetița nu s-a simțit bine, Ileana și-a ascultat instinctul de mamă și a dus-o pe Carla la spital.

„Situația nu e foarte roz. Eu apelez la un spital chiar în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă. Trebuie să găsim un spital și să mergem să o vadă cineva. Nu mai zic de faptul că sunt nedormită de nu mai știu când.

Bine, asta nici nu mai contează.”, a scris Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

Clipe de panică pentru sora lui Culiță Sterp

Sora lui Culiță Sterp spune că a început să își facă griji atunci când a sesizat că micuța prezintă tuse seacă și respiră greu.

Din fericire, fetița a fost dusă la spital la timp și este acum sub tratament.

„Scumpa mea are o tuse seacă urâtă, foarte urâtă.

Respiră foarte greu și plânge mult. Am venit la spital ajutați de o doamnă din România foarte cumsecade.

La spital am dat de o asistentă româncă și toate lucrurile au decurs mai bine decât mă așteptam. Carla a primit tratament și sper să se facă bine cât mai repede. Vouă vă mulțumesc pentru griji.”, a mai scris Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

Sursă FOTO: KanalD

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel