Categories: Stil de viaţă

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață: M-a ajutat enorm cu refluxul gastric

Din cuprinsul articolului

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit la un moment dat că își începe ziua cu o poțiune magică, despre care spune că a ajutat-o enorm împotriva refluxului gastric.

Elena Gheorghe este una dintre vedetele care susține că sucul de apio este nelipsit de pe masa ei. Vedeta postează frecvent mesaje despre beneficiile acestei băuturi.

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață. „Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic.

Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată. S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant în tratarea eczemelor și pzoriazisului. Ziua mea începe, invariabil, cu poțiunea despre care v-am povestit”, a declarat Elena Gheorghe, pentru viva.ro.

În plus, artista spune că este extrem de atentă atunci când vine vorba de alimentație, iar de ceva timp a renunțat la carne.

,,Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie.

Am renunțat treptat, deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

De reținut!

Consumul de suc de țelină poate fi benefic pentru sănătatea ta, dar trebuie subliniat că probabil că nu este un remediu miraculos. Se recomanda consumul de telina ca parte a unei alimentatii echilibrate.

În general, doar pentru că o celebritate susține o mâncare sau o băutură dintr-un anumit motiv, nu înseamnă că este susținută de știință. Trebuie să știi că nu există mâncare sau băutură magică care să-ți transforme total sănătatea sau să vindece o boală.

Recent Posts

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

19 minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

48 de minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

o oră ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică