Sari la conținut

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață: M-a ajutat enorm cu refluxul gastric

Sursă FOTO: Instagram

Din cuprinsul articolului

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit la un moment dat că își începe ziua cu o poțiune magică, despre care spune că a ajutat-o enorm împotriva refluxului gastric.

Elena Gheorghe este una dintre vedetele care susține că sucul de apio este nelipsit de pe masa ei. Vedeta postează frecvent mesaje despre beneficiile acestei băuturi.

Ce bea Elena Gheorghe în fiecare dimineață. „Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic.

Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată. S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant în tratarea eczemelor și pzoriazisului. Ziua mea începe, invariabil, cu poțiunea despre care v-am povestit”, a declarat Elena Gheorghe, pentru viva.ro.

În plus, artista spune că este extrem de atentă atunci când vine vorba de alimentație, iar de ceva timp a renunțat la carne.

,,Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie.

Am renunțat treptat, deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

De reținut!

Consumul de suc de țelină poate fi benefic pentru sănătatea ta, dar trebuie subliniat că probabil că nu este un remediu miraculos. Se recomanda consumul de telina ca parte a unei alimentatii echilibrate.

În general, doar pentru că o celebritate susține o mâncare sau o băutură dintr-un anumit motiv, nu înseamnă că este susținută de știință. Trebuie să știi că nu există mâncare sau băutură magică care să-ți transforme total sănătatea sau să vindece o boală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel